Aprilie 05, 2019
Sebactase: Uitaţi de acnee şi de pielea problematică!
Mulţi adolescenți, dar şi adulţi se confruntă cu problema acneei. Erupțiile de pe pielea feței nu arată deloc atrăgător, lasă urme de pete și cicatrici, cel mai adesea, însă devin cauza disconfortului moral, dar și a reducerii stimei,încrederii în sine.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Apariţia acneei poate fi declanşată de mulţi factori. Problemele cu pielea feței apar cel mai adesea, din cauza stresului, dezechilibrului hormonal, produselor cosmetice alese greşit etc.

Acești factori sporesc secreția de sebum, ceea ce duce la apariţia acneei. Oamenii de știință de la Compania Farmaceutică 3C PHARMA din Franţa s-au concentrat asupra produselor menite să înlăture cauza acneei. Astfel,după 20 de ani de cercetări au reuşit să creeze un supliment sub formă de tablete, care rezolvă problema acneei la adolescenți și adulți din interior. Sebactase este primul complex multifactorial, a cărui formulă exclusivă ajută la combaterea rapidă și eficientă a acneei, coșurilor, post-acneei, dar și la reglarea eliminării sebumului.

Sebactase conţine următoarele ingrediente active:

Brusture, care se luptă cu erupțiile cutanate, acneea, furunculele, elimină inflamația, restabilește echilibrul hidrolipidelor.

Urzică, care îi conferă pielii elasticitate, catifelare, aspect și culoare sănătoase.

Zinc - unul dintre elementele necesare pentru pielea feței, pentru frumusețea și sănătatea acesteia. Zincul contribuie la uscarea erupțiilor cutanate, previne formarea comedoanelor.

Vineriţă (lat. Ajuga reptans), care normalizează procesele metabolice.

Salvie, care tratează acneea, contribuind la regenerarea pielii, prin înlăturarea cicatricilor și eliminarea imperfecțiunilor minore.

 

Sebactase conţine, de asemenea, sorbitol, extract de brusture, extract de curcuma, extract de salvie, extract de urzică, extract de flori trei-frați-pătați (lat. Víola trícolor) , stearat de magneziu, dioxid de silciu, extract de vineriţă (lat. Ajuga reptans), extract de cimbru, oxid de zinc, vitaminele A, B3, B2, B5, B8 etc.

Durata cursului de tratament cu Sebactase este de 30 de zile, câte 1 tabletă pe zi. Fiecare pastilă trebuie băută cu un pahar de apă pură. Pentru a obține efectul maxim în timpul tratamentului, se recomandă folosirea produselor cosmetice noncomedogene, special adaptate pentru pielea problematică, evitarea situațiilor stresante, dar şi a bronzării, renunţarea la fumat.

 

Puteți procura Sebactase  în exclusivitate de la rețeaua de farmacii Elody sau pe site-ul www.farmacie.md



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81008124351501