Octombrie 20, 2017
Scriitoarea Corina Bezdîga a impresionat publicul cu o lansare de carte deosebită
Corina Bezdîga este o tânără scriitoare care se marchează prin originalitate și stil.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După ce ne-a impresionat anul trecut prin creația sa „Bolnavă de dor”, anul acesta Corina Bezdîga, ne-a frapat cu prezentarea cărții „Tandem”, într-o ambianță de contraste, un joc de lumină și umbră, o îmbinare între teatru, muzică și dans, între dragoste și carte, între gol și plin.

Autoarea cărții, a declarat pentru unica.md despre evenimentul care l-a organizat:”Evenimentul a fost destinația la care vroiam sa ajung. Drumul pana la destinație a fost minunat la fel ca și seara care a ridicat sufletul meu la notele cele mai înalte. Mulțumesc tuturor celor care au pus o parte din suflet in proiectul asta. Cartea se poate găsi in toate librăriile Pro noi și La Elibraria.”

Liudmila Belostecinic a avut onoarea de-a capta publicul în farmecul textului scris de Corina Bezdîga.

Liudmila Belostecinic și-a împărtășit emoțiile cu unica.md:

”Atunci când am primit manuscrisul pe masa mea de lucru, i-am spus Corinei că această carte merită o lansare ieșită din tipare. Fiecare frază citită din carte îmi creiona fiecare moment care urma să fie la acest eveniment. Decizia de a juca un minispectacol în baza nuvelei , mi s-a părut cea mai potrivită pentru a da emoție la ceea ce a fost înșirat pe hârtie.

Un moment enigmatic a fost coperta cărții. S-a tras cortina… Ea a fost prezentată pe scenă în direct, chiar de eroii care i-au creat imaginea. Am depus foarte mult suflet în organizarea acestei lansări, pentru că vrem să dăm un nou curs evenimentelor, dar și pentru că această carte se cerea astfel prezentată.”, a declarat Liudmila Belostecinic.

Publicul a fost dus prin paginile textului de nemaipomeniții actori: Corina Frumuzachi, Dorina Gherganov, Anca Ulmanu, Doina Danielean, de către dansatorii de la Teodor Ballet și prin vocile nemaipomenite ale Tatianei Henghea și Stela Botez.

Imaginea de copertă a fost captată de chipurile lui Marco și Diana Ballerini.

Fotoografiile au fost realizate de: Alex Morgoci



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74989986419678