Noiembrie 15, 2016
Schimbă-ți stilul de viață în cadrul proiectului «Slăbește Inteligent»
Timp de două luni noi te vom învăța cum să duci un stil de viață corect și te vom motiva să obții cele mai bune rezultate. În acest sens te va ajuta Aquarelle FM 90.7 împreună cu Clubul Fitness Doza și Centrul de Sănătate «Ozonis».

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Începe schimbarea de acum! Dacă ai încercat toate soluțiile posibile pentru a slăbi și tot nu au un efect, atrage atenția la proiectul «Slăbește Inteligent» care te va ajuta garantat să capeți formele pe care ți le dorești. Uimește-i pe cei din jurul tău și câștigă un abonament anual la fitness din partea Clubului Fitness Doza și un certificat în sumă de 300 de euro de la Centrul de Sănătate «Ozonis».


Calea spre victorie este simplă! Înregistrează-te în concurs până pe 28 noiembrie pe site-ul aquarellefm.md și primește un program special de la centrul «Ozonis» și antrenamente individuale de la Clubul Fitness Doza.
«Ozonis» te va ajuta să capeți un regim sănătos de alimentație, iar de la Clubul Fitness Doza vei căpăta dorința arzătoare de a face sport și de a începe o viață activă.

Tot de ce ai nevoie, este încredere și dorința de a face o schimbare în viața ta. De restul, ne ocupăm noi!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.90486025810242