Noiembrie 29, 2012
Scarlett Johannson s-a saturat de actori! S-a cuplat acum cu un jurnalist francez!
Scarlett Johannson trece printr-o perioada de experimentare in cautarea barbatului ideal, actrita se iubeste acum cu jurnalistul francez Romain Dauriac.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Scarlett Johannson trece printr-o perioada de experimentare in cautarea barbatului ideal, iar dupa o scurta relatie cu un director de agentie de publicitate, Nate Naylor, actrita se iubeste acum cu jurnalistul francez Romain Dauriac.

Dupa divortul de Ryan ReynoldsScarlett Johannson a avut relatii pasagere cu Sean Penn sau Nate Naylor, iar acum i-a picat cu tronc un jurnalist francez pe nume Romain Duriac.

Duminica seara, actrita si noul ei iubit au venit impreuna la premiera noului ei film, "Hitchcock". Duriac este un fost editor la Clark, o revista de arta urbana din Franta, iar acum detine o agentie de publicitate.

Scarlett si Duriac s-au cunoscut printr-un prieten comun, artistul tatuator Fuzi Uvtpk, cel care i-a facut actritei ultimul sau tatuaj. In ultimele doua saptamani cei doi au fost vazuti in mai multe cluburi din New York si Paris.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2111008167267