Mai 06, 2021
Scandal în lanț. Meghan Markle, acuzată de plagiat
Meghan Markle nu iese bine dintr-un scandal că intră în altul. De data asta este acuzată de plagiat după ce a anunțat că lucrează la o carte pentru copii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

The Bench încă nu a văzut lumina tiparului, dar autoarea e deja pe primele pagini ale ziarelor. Cârcotașii susțin că Megan Markle a plagiat altă carte pentru copii. Este vorba despre "Rhe Boy on the Bench". Autoarea însă i-a luat apărarea soției Prințului Harry. Corrinne Averiss a comentat că lucrarea sa a fost publicată în 2018. Pe lângă asta, cartea relatează povestea unui băiețel care se teme să se joace cu ceilalți copii, așa că preferă să își petreacă timpul stând pe o bancă împreună cu tatăl lui. 

Meghan însă a avut altă idee la bază atunci când s-a apucat de scris. Totul a început cu o poezie dedicată lui Harry de ziua tatălui, la o lună de când s-a născut Archie. "The Bencheste ilustrată de artistul Christian Robinson, care a încercat să transpună în imagini „căldura, bucuria și confortul relației dintre tați și fii din toate categoriile sociale”.

Meghan Markle a mai transmis că întreaga sa operă este inspirată de relația dintre Prințul Harry și fiul lor, Archie. "Ne amintește de felurile în care se conturează dragostea și modul în care poate fi exprimată", se arată într-un comunicat transmis de editura Random House.

Ducii de Sussex au devenit părinți în urmă cu exact doi ani. În vara acestui an, Meghan va aduce pe lume o fetiță.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.55392289161682