Septembrie 21, 2017
Sărbătoare mare în familie Feliciei Sîrbu!
Tânăra mămică nu-și poate stăpâni emoțiile de fericire. Casandra - fetița ei a împlinit primul său anișor!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prezentatoarea Tv, Felicia Sîrbu este în culmea fericirii. Fetița sa a împlinit un anișor. Casandra, s-a născut pe 21 septembrie a anului trecut. De atunci viața tinerei mămici a căpătat o altă nuanță. Cea mică este posesoarea frumoaselor trăsături ale mamei sale.

 

Pe contul său de instagram Felicia a scris câteva cuvinte dulci în adresa celei mai adorabile fiice:” Din momentul în care te-ai născut, știam ce înseamnă dragostea. Te-am iubit mai mult decât orice, dincolo de orice îndoială. Legătura pe care o simțeam era neîntemeiată și imediat am știut că voi petrece eternitatea mulțumindu-i lui Dumnezeu pentru minunea mea. Într-o zi în viitor, Dumnezeu vă va binecuvânta și pe voi cu un miracol. Atunci veți cunoaște profunzimea iubirii pe care o voi avea mereu pentru tine. Voi fi mereu acolo pentru tine mereu - pentru totdeauna și pentru o zi. Te voi iubi necondiționat, la fiecare pas de-a lungul drumului. La mulți ani dragostea mea! La mulți ani, Casandra” a scris Felicia.

 

 

A post shared by Felicia Sirbu (@felicia_k1) on

 

Casandra, a avut parte așa cum se cuvine și de un tort gustos pentru ziua sa de naștere, dar și de multe baloane care au creat o atmosferă deosebită în această dimineață.

Echipa AQUARELLE îi urează o copilărie frumoasă!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74280858039856