Aprilie 08, 2022
Sarah Jessica Parker, infectată cu COVID-19. Cum se simte vedeta de 57 de ani
Vedeta din „Sex and the City”, Sarah Jessica Parker, a avut parte de un eveniment neplăcut, în ultimele zile. După o perioadă în care vedeta își programa viitoarea apariție televizată, Parker a fost găsită pozitiv în urma testului COVID.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sarah Jessica Parker s-a infectat la doar câteva zile după ce soțul și colegul ei de platou, Matthew Broderick, a fost și el pozitiv în urma testului COVID. 

Vestea a fost dată publicului larg chiar de către contul de Instagram al emisiunii de la Broadway, „Plaza Suite”, care urmează să fie anulat. 

Ce se întâmplă cu emisiunea ei

Contul de pe social media al emisiunii „Plaza Suite” arată că un al doilea test COVID era între realizarea emisiunii și anularea acesteia. În urma celui de al doilea test realizat de către Jessica Parker, un al doilea test realizat de vedetă a confirmat că aceasta este infectată cu virusul Sars-Cov-2.

De asemenea, contul de Instagram a mai arătat că și soțul ei este infectat cu noul coronavirus. În urma evenimentului care a întristat milioane de fani din întreaga lume, realizatorii emisiunii și-au cerut scuze pentru inconvenientul survenit și au urat celor doi soți însănătoșire grabnică.

Sarah Jessica Parker was infected with COVID-19: her play Plaza Suite on  Broadway was canceled

„Astăzi, Sarah Jessica Parker a fost testată pozitiv pentru COVID, cu un al doilea test care confirmă diagnosticul”, se arată în declarația de pe social media despre actrița în vârstă de 57 de ani. „ Matthew Broderick, cât și Sarah Jessica Parker sunt pozitivi pentru COVID, iar spectacolul „Plaza Suite” din această seară este anulat. Producătorii își cer scuze pentru inconvenientul pe care acest lucru le-a cauzat membrilor publicului.”

În același timp, contul nu a subliniat cât va dura anularea emisiunii. Pe lângă anunțul privind starea de sănătate a vedetei, contul de Instagram a transmis și ce viitor vor avea biletele achiziționate pentru viitoarea ediție a emisiunii „Plaza Suite”.

Sursa: click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.5806987285614