Septembrie 02, 2019
Salma Hayek a împlinit 53 de ani. Vezi cum sărbătorește actrița

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cine-ar fi crezut că această doamnă cu forme apetisante, are peste 50 de ani? La vârsta ei arată ca o adevărată divă, are un corp perfect, ten sănătos, forme de invidiat, și o energie deplorabilă care izvorăște din sufletul ei. Niciodată nu ai fi crezut că astăzi, 2 septembrie, frumoasa mexicană împlinește 53 de ani! 

Starleta de la Hollywood, a încărcat o poză pe contul său de Instagram, în care apare într-un costum de baie minuscul de culoarea azurie, fermecătoare și zâmbitoare, iar la aceată postare, vedeta de cinema a scris: "Da, mâine împlinesc 53 de ani! Și ce dacă?".

 

 

În timp record, focoasa brunetă a acumulat la această postare peste un milin de like-uri din partea urmăritorilor săi, mulți dintre aceștia scriindu-i comentarii de felicitare. 

 

"Arăți fenomenal";

"wowowow";

"53 sau 35?";

"Ești o femeie fermecătoare";

"Nu-mi vine să cred că ai 53!; Serios?";

"Doamne, 53? N-are cum să fie!". 

 

Amintim că Salma Hayek s-a născut la 2 septembrie 1966, în Mexic. Este prima mexicană nominalizată la premiile Oscar. Și-a făcut debutul în film la vârsta de 23 de ani cu rolul "Teresa" în telenovela omonimă din anul 1989, care i-a adus un succes uriaș, făcând-o vedetă în Mexic.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.77212524414062