Noiembrie 27, 2020
S-a stins iubirea. Megan Fox divorțează de Brian Austin Green
Megan Fox este hotărâtă să divorțeze de Brian Austin Green, după o căsnicie de 10 ani, o relație de 16 și trei copii împreună. De altfel, actrița are un nou iubit. S-a afișat cu el la gala American Music Awards de duminica trecut. 

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Potrivit revistei People, Megan Fox a depus documentele de divorț miercuri. Cât despre relația Machine Gun Kelly, cu patru ani mai tânăr decât el, presa a aflat că sunt împreună încă în luna mai. La acea vreme, Brian Austin Green declarase că între el și soția lui este doar o relație de prietenie. 

„O voi iubi mereu”, a spus Brian, care a explicat că pur şi simplu s-au distanţat din ce în ce mai mult la finalul anului trecut, când Fox era plecată la filmări în altă ţară. „A fost prietena mea cea mai bună timp de 15 ani şi nu vreau să pierd acest lucru”, a mai spus el.

Cei doi şi-au început relaţia în 2004, pe platourile de filmare de la Hope&Faith, când ea avea doar 18 ani şi Green avea 30. Îndrăgostiţi până peste cap atunci, actorii s-au logodit în 2006, pentru ca în 2009 să se despartă, iar în 2010 să se împace cu tot cu nuntă la pachet.

În 2015, Megan Fox a depus actele de divorţ, invocând diferenţe ireconciliabile, dar în mijlocul divorţului, au anunţat că vor avea al treilea copil.
Megan, în vârstă de 34 de ani, şi Brian, în vârstă de 47 de ani, sunt părinţii a trei copii, iar Brian mai are un fiu de 17 ani, din relaţia anterioară cu Vanessa Marcil.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.98568511009216