Noiembrie 24, 2022
S-a căsătorit în mare secret! Cum s-a dat de gol solistul The Motans
Denis Roabeș, cunoscut mai degrabă ca The Motans, își ține viața personală cât mai departe de ochii curioșilor. De-a lungul relației sale lungi, de peste cinci ani, rareori au apărut poze sau detalii despre iubita lui, Bianca, iar acum, artistul din Moldova a inserat, în cel mai nou clip, un indiciu că logodnica i-a devenit, de fapt, soție.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 The Motans și Irina Rimes au lansat un videoclip emoționant pentru piesa "Gata de zbor", în care spun povestea unei iubiri ce culminează cu o nuntă desfășurată în fața celor mai dragi persoane. În clip apare și iubitul Irinei, francezul David Goldcher, dar și Bianca, partenera lui Denis. La fârșitul clipului, surpriză însă, Bianca este trecută cu numele de familie al lui Denis, semn că și dragostea lor s-a materializat într-o căsnicie.

 

bianca roabeș si denis roabeș 

Cum s-au cunoscut Denis Roabeș și soția sa

bianca si denis roabeș 

"Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert. Ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am susținut la Cluj. Ulterior, ne-am întâlnit la un concert la Dej și de acolo a început totul. A fost cea mai romantică întâlnire. După concert am zis să mai stăm împreună de vorbă. Și ne-am dus la o benzinărie pentru că era singura chestie deschisă. Erau la benzinăria aia doar niște sticluțe mici de vodkă și i-am zis: Bianca, dacă accepți ca asta să fie prima noastră întâlnire, eu pot să te servesc cu aceste sticluțe de vodkă. Mi s-a părut atât de stupid și atât de romantic în același timp. Genul ăla de romantism care e true. Țin minte că aveam și niște căni de ceai.

Pentru noi, următorul an, era tradiție, Bianca cumpăra niște sticluțe de vodkă. Cu timpul am început să ne apropiem. Nu a durat foarte mult să ne dăm seama că e ceva special. A fost o chestie super interesantă. Am simțit în ea o cortină de siguranță. Mereu când mă uitam în ochii ei mă simțeam liber să-i spun orice. Bine, nu de la prima întâlnire, după puțin timp. Am simțit că este ceva diferit acolo. Nu se compară cu nimic din ce am avut până atunci" a povestit Denis Roabeș în urmă cu ceva timp, într-un podcast.

Sursa

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80726051330566