Decembrie 26, 2017
Robbie Williams apariție șocantă de Crăciun
Cu toții știm că Robbie Williams este excentric, și că faptele lui nu ne pot surprinde. Însă, de data aceasta, Robbie ne-a șocat de-a binelea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cântărețul britanic în vârstă de 43 de ani pare de neoprit. Cunoscut pentru stilul său excentric, își șochează fanii și de data aceasta. Urează "Crăciun fericit" fiind gol pușcă, și acoperindu-și zona intimă cu mâinile. Arată extraordinar de bine, și pare atât de șmecher și încântat. Pozează complet gol în fața bradului, stând sub renumitul vâsc de Crăciun, și întrebând dacă ar fi vrut cineva să-l sărute. Gestul șocant al interpretului a făcut valuri pe Instagram, astfel, cântărețul primind peste 80.000 de like-uri.

 

Fotografia postată de Robbie Williams.

 

Amintim că, Robbie Williams, cântărețul britanic, s-a născut pe 13 februarie 1973, este unul din cei mai renumiți cântăreți ai secolului XXI. Are în spatele său sute de albume vândute, și zeci de premii primite. De asemenea, cântărețul a fost de mai multe ori nominalizat la premiile Grammy. Cântărețul este căsătorit cu Ayda Field, și au împreună doi copii. 

 

Похожее изображение



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.86508393287659