Decembrie 03, 2020
Rihanna, ședință foto sexy. Cum își promovează propria colecție
Cântăreaţa americană Rihanna, în vârstă de 32 de ani, a pus muzica pe pauză în ultima vreme și s-a concentrat mai mult pe afaceri în lumea modei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ca să-și vândă mai bine noua colecție de lenjerie intimă, diva nu a ezitat să pozeze sexy. Nu este prima oară când artista face pe fotomodelul pentru propriile afaceri. Și asta o ajută să aibă mereu cele mai bune vânzări.

Rihanna, care are o avere de 550 de milioane de dolari, este o cântăreaţă de mare succes, descoperită pe când avea numai 16 ani de rapperul Jay-Z de 50 de ani, soţul cântăreței Beyoncé de 39 de ani. De altfel s-a şi zvonit că ar fi avut o relaţie nepermisă cu acesta. 

Primul ei single, “Pon De Replay”, a intrat în Top 5 din Billboard, iar primul său hit a fost “S.O.S (Rescue Me)”. Deși a cam neglijat cariera muzicală, în ultimii ani, Rihanna se laudă că pregătește, totuși, revenirea în muzică. Albumul, pentru care nu a fost încă stabilit un titlu şi nici o dată de lansare, ar urma după discul „Anti” (2016), care a fost promovat de artistă şi la Bucureşti.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.51903223991394