Mai 26, 2022
Rihanna este în culmea fericirii după nașterea fiului ei. A$AP Rocky stă acasă cu ei
Artista și A$AP Rocky au devenit părinți luna aceasta. Rihanna este în culmea fericirii după nașterea fiului ei. Potrivit People, rapper-ul pleacă foarte rar de lângă ei și petrece tot timpul în compania micuțului său.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Rihanna se acomodează cu noul rol din viața ei. Cântăreața în vârstă de 34 de ani și iubitul A$AP Rocky "se descurcă grozav" în timp ce își asumă noile roluri de părinți, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru People.

Rihanna este în culmea fericirii după nașterea fiului ei

„A fi un proaspăt părinte este, desigur, o adaptare, dar se descurcă grozav. Băiețelul lor este sănătos, iar Rihanna este încântată de el”, a mai adăugat sursa. „Era atât de încântată să fie însărcinată. Îi plăcea. Întâlnirea cu fiul ei a fost, desigur, extrem de specială.”

„Rihanna abia se lasă dusă de lângă micuț. Este o mamă fantastică”, a adăugat sursa. „Ea a vrut să nască în L.A. deoarece are o casă mare, cu o curte. Îi place să stea afară cu copilul ei”.

rihanna wears a large grey shirt and black pants after giving birth to a baby boy

Insiderul mai spune că Rihanna „nu pare grăbită să se întoarcă la muncă” și „îi place foarte mult să petreacă timp liniștit cu copilul ei”.

Săptămâna trecută, o sursă a declarat pentru People că cuplul se află acasă în Los Angeles cu nou-născutul.

„Rihanna se descurcă bine. Sunt foarte încântați să fie părinți. Rihanna este deja o mamă minunată”, a spus sursa.

Rihanna și iubitul ei, de mână, la un restaurant din California

Ce a spus Rihanna despre rolul de mamă

Câștigătoarea Grammy a dezvăluit pentru prima dată în ianuarie că așteaptă primul ei copil cu Rocky, 33 de ani. Ea a dat vestea prin intermediul unei ședințe foto realizate în New York, a declarat o sursă a publicației menționat mai sus.

„Tot ceea ce face Rihanna, face în felul ei, în propriul orar, iar să ai un copil nu este diferit”, a spus sursa, adăugând că Rihanna și Rocky au fost extrem de fericiți în legătură cu copilul lor. „Sunt la fel ca orice altă pereche de viitori părinți. Da, se întâmplă să fie faimoși, dar sunt doar cel mai drăguț și mai amețitor cuplu tânăr care așteaptă copii”.

Într-un interviu din martie cu Elle, fondatorul Fenty Beauty a vorbit despre viața ei viitoare ca o mamă protectoare.

Artista a spus că, în calitate de fană a francizei The Real Housewives, crede că stilul ei de părinte va fi similar cu cel al Real Housewives din New Jersey Teresa Giudice.

Sursa - catine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64364242553711