Mai 11, 2022
Rihanna, apariție provocatoare în care lasă totul la vedere: «Nu o să-mi fie rușine de asta»
Cea mai bogată artistă din lume chiar „strălucește luminos ca un diamant”. În așteptarea primului copil, vedeta născută în Barbados continuă să se îmbrace de parcă n-ar avea o burtică mai mult decât proeminentă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Când am aflat că sunt însărcinată, mi-am spus că în niciun caz nu voi merge la cumpărături pentru gravide. Îmi pare rău, dar este mult este prea distractiv să te aranjezi frumos. Nu voi lăsa acea plăcere să dispară doar pentru că trupul meu este în schimbare", a declarat recent Rihanna pentru revista Vogue.

Cum s-a îmbrăcat Rihanna la ultima ieșire în oraș?

Deși e pe cale să aibă primul copil alături de iubitul A$AP Rocky, vedeta și-a continuat seria de ținute extravagante, de Ziua Mamei. Rihanna a ieșit la cină cu partenerul ei, într-un outfit argintiu care abia reușea să-i acopere părțile feminine. Momentul inedit s-a petrecut la un restaurant faimos din Santa Monic, Los Angeles.

image 

Vedeta a avut accesorii din diamante, o geantă strălucitoare Balenciaga, care costă 2.300 de dolari, și tocuri Christian Louboutin, a căror valoare se ridică la 1.295 de dolari, conform Pagesix.com.

„Sper să reușim să redefinim ceea ce este considerat «decent» pentru femeile însărcinate. Corpul meu face lucruri incredibile chiar acum și nu o să-mi fie rușine de asta. Acest moment ar trebui să fie unul de sărbătoare. Până la urmă, de ce ar trebui să-ți ascunzi sarcina?", a declarat artista în vârstă de 34 de ani.

Рианна с возлюбленным на свидании  

 

Rihanna: „Sper să reușim să redefinim ceea ce este considerat «decent» pentru femeile însărcinate”

Starul și-a făcut deja un obicei din aceste apariții exotice, din momentul în care a dezvăluit în luna februarie că este însărcinată. 

Rihanna și Rocky, în vârstă de 33 de ani, au stârnit recent zvonuri legate de o posibilă nuntă, după ce s-au căsătorit în povestea din videoclipul ultimului single lansat de rapper. Cei doi formează un cuplu de la începutul anului 2020.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.93729662895203