Decembrie 24, 2020
Revine ”Sex and the City”, serialul care a făcut istorie. Ce surprize vor avea cinefilii
Zarurile au fost aruncate. Cei de la HBO Max au anunțat că vor lansa o nouă serie a cunoscutei francize ”Sex and the City”, dar ... SURPRIZĂ! O actriță cunoscută nu se va regăsi în filmul, care urmează să apară în curând.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kim Cattrall nu va mai juca alături de Sarah Jessica Parker, Kristin Davis și Cynthia Nixon. Cattral a declarat anterior că nu este tentată să revină pe vechiul platou de filmare. 

De asemenea, au existat discuții că rolul Samanthei ar trebui interpretat de o actriță de culoare. 

Înainte de anunțul relansării filmului, Sarah Jessica Parker, cea care se numără printre producători, a declarat într-un show american despre faptul că ar fi interesată să lucreze pentru o nouă serie, care ar fi, mai degrabă, o revizuire a celorlalte sezoane. 

”Sex and the city” este un serial american popular, multiplu câștigător al premiilor Emmy și Globurile de Aur. Serialul, bazat parțial pe cartea cu același titlu, scrisă de Candace Bushnell, alcătuită din editorialele sale de la ziarul New York Observer, a fost difuzat original și produs de HBO între anii 1998 și 2004, timp de șase sezoane. Producția de șase sezoane, urmată de două filme, ne-a prezentat povestea celor patru prietene, Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon), Charlotte (Kirstin Davis) și Samantha (Kim Cattrall), care o țineau din aventură în aventură în New York. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6015954017639