Martie 09, 2021
Reuniunea Friends va avea loc. "În sfârşit, am găsit o modalitate de a filma în siguranţă''
S-a decis! Protagoniştii serialului Friends se reunesc peste o lună, asta după ce filmările mult aşteptat au fost amânate din cauza pandemiei. Dezvăluirea a fost făcută de David Schwimmer, interpretul personajului Ross Geller.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

"Se va întâmpla peste mai puţin de o lună, voi merge la Los Angeles. În sfârşit, am găsit o modalitate de a filma în siguranţă şi o mare parte va avea loc în exterior unde, după cum ştii, trebuie să respecţi normele sanitare", a spus actorul într-o discuţie cu jurnalistul Andy Cohen, citează okmagazine.ro. 

Potrivit mediilor americane, fiecare dintre actori, Schwimmer, Jenniffer Aniston (52 de ani), Courtney Cox (56 de ani), Lisa Kudrow (57 de ani) Matt LeBlanc (53 de ani) şi Matthew Perry (51 e ani) va primi între 2,5 şi 3 milioane de dolari pentru a participa la această reuniune.

Până la începutul anului 2020, "Friends" a fost difuzat de Netflix, însă Warner a plătit peste 400 de milioane de dolari pentru a recupera popularul serial, care a devenit una dintre "bijuteriile" grilei HBO Max, unde poate fi văzut din mai anul trecut.

Serialul a fost lansat pe micile ecrane în 1994. De atunci și până în 2004 au rulat 10 sezoane, care a inclus 236 de episoade. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74249696731567