Aprilie 11, 2019
Rețeta de post: Află cum să prepari chifteluțe indiene - ONION BHAJI
Ne aflăm în cea de-a cincea săptămână a Postului Mare. Dacă ești în pană de idei și nu mai știi ce gustoșenii să prepari, noi venim cu o rețetă interesantă. Îți propunem să încerci chifteluțe indiene - ONION BHAJI, care sunt extrem de gustoase și deloc complicat de gătit. Vezi cum se prepară acestea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ingrediente:

  •  1 ceapă galbenă
  •  2 cepe roșii
  •  2 căței de usturoi
  •  1 vârf de linguriță praf de ghimbir
  •  1/2 linguriță turmeric
  •  1/2 linguriță pătrunjel uscat
  •  1/2 linguriță boia picantă
  •  100 g făină
  •  1 vârf de linguriță bicarbonat
  •  60-80 ml apă
  •  sare și piper după gust
  •  ulei

MOD DE PREPARARE

  1. Taie ceapa de-a lungul și amestec-o într-un bol cu făina, bicarbonatul și toate condimentele.
  2. Adaugă o linguriță de ulei și 60 ml de apă, amestecă bine până când ceapa e bine acoperită de aluat. Dacă acesta nu s-a distribuit în mod egal, adaugă și restul de apă și amestecă.
  3. Încinge ulei în tigaie. Când începe să sfârâie, adaugă din aluatul format câteva chifteluțe.
  4. Prăjește-le pe ambele părți până se rumenesc și scapă de excesul de ulei scoțându-le pe un șervețel de hârtie. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.0145561695099