Ianuarie 30, 2017
Renunţă la o relaţie toxică, ca să devii fericită
O relaţie toxică este o relaţie bolnăvicioasă, care îţi aduce mai degrabă energie negativă decât pozitivă. Mulţi dintre noi fie se complac în aşa situaţie, fie se autoamăgesc, temându-se de singurătate, dar continuând să fie mereu trişti şi nemulţumiţi. Noi o să-ţi prezentăm însă trei motive în care e mai bine să fii singură şi fericită, decât într-o relaţie toxică.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Cunoşti mai mulţi parteneri şi devii mai independentă

Atunci când renunţi la o relaţie toxică, ai ocazia să cunoşti mai multe persoane de sex opus. Chiar dacă eşti încă ataşată de fostul, continuă să ieşi în oraş cu diferiţi băieţi, să cochetezi sau pur şi simplu să discuţi călduros şi prieteneşte. În aşa fel îţi vei redescoperi farmecul tău feminin şi îţi vei recâştiga încrederea în sine. Nu poţi şti niciodată cum descoperi în felul acesta un bărbat interesant, care te va preţui şi-ţi va schimba viaţa.

2. Ai mai multă grijă de tine

Atunci când nu mai eşti alături de bărbatul care nu ştie să te aprecieze, alţi bărbaţi te fac să te simţi frumoasă, iar tu începi să te iubeşti pe tine. Asta înseamnă că vei începe să practici iar sportul, să te alimentezi corect sau să te înscrii la nişte cursuri de limbi străine. Acum vei renaşte, arătând mai odihnită, mai sănătoasă şi mai atractivă.

3. Devii mai matură.

În viaţă, aproape fiecare am trecut printr-o astfel de relaţie bolnăvicioasă. Ştim, despărţirea poate fi amară şi dureroasă însă cu siguranţă e o decizie înţeleaptă. După aceasta vei fi mai coaptă la minte şi vei şti ce-ţi doreşti de la un bărbat şi de care trebuie să te fereşti.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2034287452698