Septembrie 12, 2019
Renee Zellweger este de nerecunoscut! Vezi cum arată acum actrița
Faimoasa actriță de la Hollywood, Renee Zellweger, a participat aseară la Festivalul de Film de la Toronto, TIFF.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

A devenit celebră în anul 1996, după ce a jucat în filmul "Jerry Maguire", alături de faimosul actor de la Hollywood, Tom Cruise. Un succes colosal i l-a adus rolul lui Bridget Jones, pentru care actrița a fost nevoită să acumuleze zeci de kilograme în plus. Acum însă, actrița a slăbit extrem de mult, devenind de necunoscut. 

Aseară, 11 septembrie, faimoasa actriță americană și-a făcut apariția la unul din cele mai prestigioase Festivaluri de Film din lume - TIFF, care s-a desfășurat tradițional la Toronto, Italia. 


 

Vedeta în vârstă de 50 de ani, a defilat pe covorul roșu al festivalului. Celebritatea și-a prezentat filmul în care a jucat rolul legendarei actrițe Judy Garland. La premiera peliculei de cinema, actrița a purtat o rochie superbă de culoarea albastru deschis, care i s-a potrivit  de minune. Unicul lucru care îngrijora de-a binelea era faptul că Renee Zellweger este extrem de slabă.

Ne-am obișnuit să o vedem în diverse ipostaze, dar niciodată încă, actrița de cinema nu avea atât de puține kilograme. Fanii sunt îngrijorați de aspectul fizic al vedetei, crezând că aceasta ar putea fi bolnavă de vreo boală crâncenă. 
 

 

 

Filmul  pe care l-a prezentat actrița la TIFF, este un film biografic, care oferă o perspectivă obiectivă, dar emoţionantă asupra unei perioade din viaţa faimoasei actrițe. În 1968, la 30 de ani după rolul din "Vrăjitorul din oz", legenda Holywood-ului se lupta cu dependența de droguri și cu dificultăţile financiare.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1177186965942