Martie 31, 2022
Reguli pe care partenerele lui Leonardo DiCaprio trebuie să le respecte. Ce au voie și ce nu
Leonardo DiCaprio este probabil unul dintre cei mai râvniți burlaci de la Hollywood. De-a lungul carierei sale, actorul de 47 de ani s-a întâlnit numai cu femei frumoase și celebre. Iată o listă cu reguli pe care partenerele lui Leonardo DiCaprio trebuie să le respecte în timpul relației cu el.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Printre femeile care au format la un moment dat un cuplu cu Leonardo DiCaprio se numără Gisele Bündchen, Blake Lively, modelul Andreea Diaconu, Mădălina Ghenea, Bar Refaeli.

Cea din urmă este Camila Morrone. Tânăra are numai 24 de ani, dar este într-o relație cu actorul de mai mulți ani. Se pare că se înțeleg de minune.

Leonardo DiCaprio în apă în timp ce este îmbrățișat de iubita sa, Camila Morrone

Camila Morrone, prezentă la Gala LACMA 2021 într-o rochie transparentă, neagră 

Reguli pe care partenerele lui Leonardo DiCaprio trebuie să le respecte

Chiar dacă a avut mereu alături partenere celebre, femei cu nume sonor, se pare că actorul iubește un anumit tipar de femeie. Potrivit yourtango.com, acestea trebuie să respecte anumite reguli penrru a rămâne în compania celebrului actor.

Trebuie să arate bine tot timpul

Dacă aruncăm o privire asupra trecutului amoros al actorului, incluzând-o chiar pe partenera sa actuală, femeile din viața actorului au un lucru în comun. Acestea trebuie să arate bine în fiecare moment, indiferent de perioada din zi în care se află.

Elle.com csrie că pe lista de cuceri a lui Leonardo DiCaprio sunt femei ca Nina Agdal, Miranda Kerr și Helena Christensen. Toate acestea sunt modele și femei cu un chip perfect. Se pare că actorul le preferă pe cele care arată extraordinar cu și fără machiaj. Acest detaliu intră pe lista cu reguli pe care partenerele lui Leonardo DiCaprio trebuie să le respecte.

Își dorește partenere cu simțul umorului

În ciuda faptului că aparent Leonardo DiCaprio vrea în preajma sa numai femei frumoase din punct de vedere fizic, acesta a spus în trecut și ce fel de calități trebuie să aibă ca să se bucure de compania lui.

Într-un interviu cu Gayle King în timpul unei apariții la CBS Morning, DiCaprio a spus că el caută femei simple. Vrea să aibă simțul umorului și nu acceptă drama în viața sa. De asemenea, el a dezvăluit că nu se opune să se stabilească și să se căsătorească: „Adevărul este că se va întâmpla când se va întâmpla. O să las lucrurile să se întâmple în mod natural. Chiar sunt pentru”.

Trebuie să aibă pasiuni comune

Nu este niciun secret că Leonardo DiCaprio este interesat de problemele societății. Aceasta are chiar și o fundație de ajutorare, The Leonardo DiCaprio Foundation.

Potrivit Page Six, actuala iubită a lui DiCaprio a găzduit o gală în care actorul a făcut o donație importantă. DiCaprio și-a adus mereu femeile din viața sa la diferitele sale evenimente de caritate, potrivit Just Jared.

Actorul vrea ca femeia care îi este alături să fie interesate de aceleași probleme ale lumii. Să apară, de asemenea, la evenimentele și galele importante. E un detaliu important pe lista cu reguli pe care partenerele lui Leonardo DiCaprio trebuie să le respecte.

Nu au voie să discute cu presa despre relația dintre ei

Deși nu se știe dacă DiCaprio este strict atunci când vine vorba de iubitele sale, se pare că acestea semnează acorduri de confidențialitate. Actorul își prețuiește intimitatea și nu vrea ca femeile cu care se întâlnește să vorbească cu presa despre el sau despre relația lor.

Potrivit Daily Mail, când modelul Lily Aldridge a fost întrebat cât de bine îl cunoaște pe DiCaprio, aceasta a refuzat să răspundă. În schimb, ea a râs nervoasă la întrebare, alegând să rămână cu gura închisă și să nu dea detalii despre timpul petrecut în preajma lui.

În timpul interviului, Aldridge a fost salvată de la întrebare de prietena ei Gigi Hadid, care a intervenit, spunând: „De fapt, este doar prieten cu Lily. Sunt prieteni de ceva vreme și s-au cunoscut la o petrecere. Dar el a fost întotdeauna foarte drăguț. Are o mulțime de modele în preajmă. Eu nu sunt unul dintre ele.”

Preferă femeile de o anumită vârstă

Leonardo DiCaprio pare un tip destul de strict în ceea ce privește femeile din viața lui. Există un lucru pe care pare să-l prefere întotdeauna și este vorba despre femeile sub 25 de ani. Acesta este un fenomen pentru care a fost observat în nenumărate rânduri, potrivit Harper’s Bazaar.

Potrivit Cheat Sheet, DiCaprio nu a fost niciodată într-o relație cu o femeie mai în vârstă de 25 de ani, iar singura dată când s-a întâlnit cu o femeie apropiată de vârsta lui a fost modelul Gisele Bündchen din 2000 până în 2005. DiCaprio avea 26 de ani, iar Bündchen avea 20 când au început să se întâlnească.

Nu se știe cât de mult va menține DiCaprio tendința de a se întâlni cu femei de jumătate din vârsta lui. Cu toate acestea, se pare că asta a fost regula până acum.

Nu vrea să aibă copii

DiCaprio are 40 de ani, dar pare că încă nu s-a acomodat cu trecerea timpului. Potrivit presei tabloide internaționale, a avea copii nu este în planurile lui. Cu siguranță s-ar putea întâmpla. S-a scris că nu e ceva la care DiCaprio se gândește în mod activ.

Potrivit Marie Claire, întrebat despre întemeierea unei familii, actorul a spus: „Vrei să spui dacă vreau să aduc copii într-o lume ca asta? Dacă se întâmplă, se întâmplă. Aș prefera să nu dau detalii despre asta, doar pentru că s-ar putea interpreta greșit. Dar da. Nu știu să articulez ce simt despre asta pentru că va fi pur și simplu înțeles greșit”.

Deși nu respinge complet ideea, este clar că o mulțime de lucruri sunt încă în aer. Aceasta e o informație de care femeile ar trebui să țină cont. Intră și ea pe lista cu reguli pe care partenerele lui Leonardo DiCaprio trebuie să le respecte.

Sursa: catine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0058078765869