Octombrie 03, 2016
Reguli de viață de la Valentina Badrajan
Director executiv al Fondului „Provocările Mileniului” - Moldova

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dimineața mea începe cu un zâmbet și cu un gând de recunoștință pentru noua zi care îmi este oferită, pentru șansa de a începe ceva nou sau pentru a continua cele începute. Și desigur, cu gimnastica de dimineață care este atât de importantă pentru mine... Asta a devenit o parte din viața mea.

Să-mi ating scopurile m-au ajutat încrederea în sine și optimismul. Încercările vieții mereu le-am întâmpinat cu zâmbetul pe buze, știind sigur că voi putea să mă descurc cu greutățile și că orice problemă este de fapt o nouă posibilitate.

Cele mai bune calități ale mele consider că sunt onestitatea și responsabilitatea. În afaceri acestea sunt garanția unei reputații bune care mai sunt și un companion al oamenilor de succes. De ce să fim sinceri? Pentru a ne simți liberi!

Nu iert trădarea și minciuna.

Pentru femei, intuiția este un sentiment greu de explicat care, uneori, este mult mai rațional decât logica.

A fi fericit înseamnă a fi sigur de atingerea scopurilor tale, aceasta uneori este mult mai important decât scopul în sine. Și desigur, pentru fericire trebuie să lupți.

Niciodată n-am înțeles oamenii care nu au niciun vis, niciun scop.

Slăbiciunea pe care mi-o permit este să mă întâlnesc cu prietenii în timpul orelor de lucru și să petrec cu ei măcar câteva minute. Astfel mă încarc cu energie pozitivă pentru a continua munca.

Recomand fiecăruia să citească cartea În lumea asta sunt femei de Iurie Colesnic. Cartea este o adevărată enciclopedie pentru destinele femeiești, din fiecare istorioară poți extrage o morală.

Familia, casa și prietenii sunt susținerea mea. Datorită lor mă pot mândri de succesele mele.

Aspirația continuă spre perfecțiune am moștenit-o de la părinți.

 

Citește continuarea în revista AQUARELLE din Octombrie 2016



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75499057769775