Aprilie 25, 2018
Reguli de aur atunci când îți cauți partener online
În zilele noastre, din ce în ce mai multă lume își găsește parteneri în mediul online. Viața este foarte rapidă, și nu prea reușești să ieși afară în căutarea prăzii. Rețelele de socializare au devenit un mediu foarte comod pentru a-ți găsi partener de viață, dar există și multe minusuri în acest tip de relații.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Desigur că, rețelele de socializare au și ele plusurile sale, mai ales dacă este vorba despre relațiile amoroase care pot fi inițiate în comunicarea din mediul online. Dar nu uita, totuși, să iei în calcul mai multe aspecte, atunci când te avânți într-o astfel de experiență, pentru ca să nu suferi. 

 

 

Este un mod distractiv de a comunica online, și pare a fi chiar o aventură, pentru că o poți face cu mai multe persoane în același timp. Totuși, ar fi bine să-ți exprimi sentimentele pentru ca omul cu care comunici să înțeleagă dacă ești în căutarea unei relații sau doar socializezi pe net. 

În mediul online, ești parcă mai comunicabil decât de obicei, și riști să-i comunici interlocutorului tău virtual multe cestii din viața ta, care, totuși ar fi trebuit să rămână în privat. De aceea, nu da detalii despre viața ta intimă, locul de muncă, domiciliu și altele, dacă nu te-ai văzut niciodată cu acest om în față. Niciodată nu poți să știi cine se află de partea cealaltă a ecranului. 

 

Nu face compromisuri și nu te lăsa manipulată, dacă nu vrei să comunici pe anumite subiecte, este decizia ta. Dacă decizi să nu comunici la un subiect anumit, nu ai de cât. Nimeni nu trebuie să te forțeze. 

 

 

Dacă comunicarea online este superbă, acest lucru încă nu înseamnă că și-n viața reală ve-ți fi la fel de deschiși, și procesul de comunicare va merge la fel de bine. De regulă, în lumea virtuală, oamenii își arată doar partea bună. Iar în vorbirea față-n față, descoperi un cu totul alt om. Niciodată nu poți ști, cum vă veți simți atunci când veți fi alături. 

 

 

Dacă totuși, v-ați decis să vă vedeți, ai grijă unde anume vă vedeți. Cel mai bine e să vă vedeți într-un loc public, cu cât mai multă lume. Fie că este vorba de o plimbare, un film sau o terasă. Niciodată nu știi cine poate fi, omul cu care ai comunicat doar în mediul online.

 

Dacă tipul alege un loc destul de ascuns, chiar dacă este public, ai putea să-ți faci concluzii că, pe lângă tine, mai are pe cineva. Ar fi putut avea soție, amantă, iubită sau... mai multe iubite, și cu acest scop să-și dorească să nu fie în văzul oricui. E de preferat, în genere, ca el să te întrebe unde ai fi vrut să aibă loc întâlnirea. Acest lucru ar fi semn bun, semn că el ține cont de dorințele tale.

 

 

În schimb, dacă-ți propune să vă vedeți acasă, la tine sau la el, nu e semn deloc bun. Acest lucru ar da dovadă că bărbatul are intenții doar de natură sexuală. Și, dacă ești fată cuminte și cu minte, ar fi trebuit să eviți această întâlnire, pentru că n-ai ce căuta cu astfel de persoane. Tu decizi. Noi îți urăm mult succes și ai grijă ce faci. 
 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.49259734153748