Septembrie 16, 2020
Regizorul moldovean, Iura Luncaşu, va lansa un nou film
„Odată pentru totdeauna” . Aşa se va numi noul film al lui Iura Luncaşu, regizorul basarabean, stabilit în România. Noua producţie e o combinaţie de scene comice şi momente dramatice.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Potrivit alephnews.ro, sunt trei poveşti, iar legătura dintre ele o face personajul principal, care îl interpretează pe Iura. Regizorul spune că toate întâmplările sunt inspirate din viaţa lui şi a fratelui său.

 „E un subiect foarte interesant, se confruntă foarte multă lume cu această chestie, cu depresia, cu anxietatea, cu atacurile de panică şi toată povestea pleacă de la un om de succes, care are o viaţă foarte frumoasă, o carieră spectaculoasă şi este atins de această boală a secolului : depresia”, a declarat Iura Luncaşu pentru alephnews.ro. 

Din distribuţia filmului fac parte Smiley, Ada Galeş şi Cătălin Cazacu. „Odată pentru totdeauna” va fi gata anul viitor. 

Iura Luncaşu este considerat părintele telenovelelor româneşti. În CV-ul său sunt incluse serialele "Regina", "Inimă de ţigan", "Iubire ca în filme", "Lacrimi de iubire", "Numai iubirea", "Aniela", "Pariu cu viaţa", "Iubire şi onoare", "Moştenirea". 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.54962038993835