Septembrie 27, 2021
Regina stilului. Meghan Markle a cheltuit o avere pentru trei zile la New York
După o absență lungă în spațiul public, Meghan Markle și Prințul Harry au decis să iasă la rampă. La sfârșitul săptămânii trecute au făcut o vizită în New York de trei zile, timp în care au vizitat mai multe obiective turistice. Au mers și cu intenția de a promova mai multe mesaje, între care egalitatea socială și accesul tuturor la vaccinuri anti-Covid.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Aparițiile lui Meghan Markle nu au putut fi trecute cu vederea așa cum se întâmpla și pe vremea când era membru al Casei Regale.

Soția Prințului Harry a schimbat mai mult ţinute de designer, dar şi bijuterii spectaculoase, costul total al garderobei afişate de ea fiind de circa 91.000 de dolari. De la costume sobre semnate Armani, paltoane şi pantaloni Max Mara, ochelari şi rochii Valentino, pantofi Manolo Blahnik, la bijuterii Cartier, dovezi că Meghan nu a jucat deloc cartea modestiei în prima ei apariţie publică de după naşterea micuţei Lilibet Diana.

Pe lângă faptul că multe dintre paltoanele purtate de ducesă în New York nu se coordonau bine cu temperaturile văratice din New York, Meghan a mai fost criticată şi pentru opulenţa din vestimentaţie, afişată chiar şi în locuri în care sărăcia era la ea acasă, cum ar fi o şcoală pentru copii defavorizaţi din Harlem.

Prințul Harry însă a trecut pe sub radar. Nimeni n-a observat în ce a fost îmbrăcat și câte ținute a schimbat.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69518971443176