Septembrie 20, 2022
Regina Elisabeta a II-a i-a scris constant unei femei pe care nu a cunoscut-o niciodată
Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață joi, 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani. Majestatea Sa a condus Casa Regală vreme de 70 de ani, timp în care a participat la momente istorice. Vestea morții sale a îndurerat întreg poporul britanic, dar o lume lume înteagă. Regina era îndrăgită de multă, dar cu Adele Hankey avea o relație specială. Suverna i-a scris constant, deși nu s-au cunoscut niciodată personal. Cele două erau născute în aceeași zi, pe 21 aprilie 1926.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Regina Elisabeta a II-a a fost înmormântată luni, 19 septembrie. De-a lungul anilor, suverana a păstrat legătura cu multă lume prin scrisori, chiar dacă nu s-au întâlnit personal. Adele Hankey locuiește în Dakota de Nord, unde prime constant scrisori de la Regina Elisabeta a II-a.

Regina Elisabeta a II-a și Adele Hankey au comunicat vreme de 70 de ani prin scrisori, fără să se întâlnească personal. Suverana îi trimitea în fiecare an de ziua lor de naștere. Cele două au păstrat o relație de prietenie, deși nu s-au cunoscut niciodată personal.

Regina Elisabeta a II-a i-a scris constant unei femei pe care nu a cunoscut-o niciodată

Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață, joi, 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani. Suverana a condus Casa Regală vreme de 70 de ani, fiind un monarh extrem de îndrăgit. Ani de zile, Regina a ținut legătura cu o femeie din Dakota de Nord, dar fără să se întâlnească personal.

Cele două își trimiteau scrisori în fiecare an, legând o relație de prietenie. Mai exact, Regina Elisabeta a II-a și Adele Hankey erau născute în aceeași zi, pe 21 aprilie 1926. Schimburile de scrisori au început în 1953, anul încoronării. Adele i-a trimis Reginei o scrisoare, iar acesta i-a răspuns. De atunci, acest lucru a devenit o tradiție, iar an de an, pe 21 aprilie, Elisabeta a II-a îi trimitea femeii câte o scrisoare scrisă de mână.

I-am cerut o pălărie. Speram că îmi va trimite una. Dar ea mi-a trimis o poză minunată de ziua ei.”, a povestit amuzată femeia, scrie Insider.

regina

Regina Elisabeta a II-a a murit la vârsta de 96 de ani

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a încetat din viață, la vârsta de 96 de ani. Suverana a fost cel mai bătrân monarh care a stat pe tronul britanic. Vestea morții sale a fost anunțată de Palatul Buckingham printr-un anunț oficial.Regina Elisabeta a II-a a murit.

„Regina a murit liniștită, la Balmoral, în această după-amiază. Regele și regina consoartă (n.r. – Prințul Charles și Camilla') vor rămâne la Balmoral în această seară și vor reveni mâine la Londra.

regina scria scrisori

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.83179807662964