Februarie 03, 2023
Reese Witherspoon este cea mai bogată actriță din lume
Reese Witherspoon (46 de ani) nu este doar o actriță talentată, ci și o femeie de afaceri pricepută, care a reușit să urce pe prima poziție a celor mai bogate artiste din lume, cu o avere care se ridică la 400 de milioane de dolari.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Averea actriței nu provine doar din cariera ei artistică, ci și din investițiile ei înțelepte în diverse afaceri care s-au dovedit profitabile, scrie alistmagazine.ro

Reese Witherspoon deține o casă de producție de film, Hello Sunshine, un brand de modă, Draper James, și acum vizează investiții în lumea fotbalului, mai exact în clubul britanic Arsenal, unde au mai investit bani actori precum Ryan Reynolds.

Actrița este o împătimită a fotbalului european și a declarat că ar fi dispusă să-și pună banii la bătaie în clubul englez dacă are oportunitatea, spre bucuria fiilor ei, Deacon și Tennessee. ”Este echipa noastră favorită, le-am urmărit meciul zilele acestea, a fost o nebunie”, a declarat vedeta.

reese witherspoon 

În 2016, Reese a fondat casa de prodcuție Hello Sunshine, prin care și-a propus să realizeze filme cu și despre femei. Inițiativa ei i-a adus numai satisfacții și a reușit să lanseze producții de succes precum Big Little Lies, Little Fires Everywhere și alte adaptări ale unor romane de succes. Actrița este și o împătimită a lecturii și deține unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cluburi de carte din lume, iar volumele ei preferate sunt adesea adaptate micului și marelui ecran. În 2021, Reese a vândut o parte din companie ei de producție de film către Blackstone pentru 900 de milioane de dolari, iar ei i-au revenit în urma afacerii 120 de milioane de dolari, după ce a plătit taxele și părțile ce le-au revenit celorlalți acționari.

reese witherspoon 

Și cariera ei artistică îi aduce satisfacții financiare – Reese Witherspoon este una dintre cel mai bine plătite actrițe din lume – aceasta câștigă 1,2 milioane de dolari pe episod pentru serialul de succes The Morning Show, de la Apple TV+, și a mai primit 15 milioane de dolari pentru sequel-ul Legally Blonde- Red, White & Blonde.

La cea mai recentă estimare, linia ei de fashion, Draper James, valora aproximativ 240 de milioane de dolari.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.100604057312