Iunie 05, 2023
Radu Vâlcan și Adela Popescu, îngropați în datorii! Cum au ajuns să aibă restanțe de aproape 500.000 de euro
Adela Popescu și Radu Vâlcan au pus bazele unui dintre cele mai solide și mai longevive căsnicii din showbiz-ul intern românesc. Au o familia frumoasă și succes pe plan financiar, devenind parteneri în afaceri. Totuși, problemele financiare nu i-au ferit, întrucât cei doi au acumulat, în decursul anului trecut, datorii în valoare de aproximativ 500.000 de euro.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cele două vedete de televiziune au pus, în anul 2016, bazele unei agenții de publicitate. Firma lor se încadrează în codul CAEN 7311 – Activității ale agențiilor de publicitate. Deși anul 2021 a fost unul extrem de profitabil pentru ei, fiind plină pandemie, următorul an nu a fost atât de înfloritor.

Radu Vâlcan și Adela Popescu, datorii în anul 2022

În decursul anului 2021, cei doi au reușit să ajungă la o cifră de afaceri de 1,5 milioane de lei, fiind observată o creștere cu aproximativ 33% față de anul trecut. Astfel, profitul net a depășit suma de 927.000 de lei, scrie click.ro

Ulterior, în anul 2022, lucrurile nu au stat atât de bine pentru cei doi. În ciuda cifrei de afaceri care depășește 1,4 milioane de lei și un profit net de peste 740.000 lei, Adela Popescu și Radu Vâlcan au acumulat datorii în valoare de 2.337.289, potrivit cotelor BNR curente, aproximativ 470.000 de euro, după cum informează cancan.ro. 

Cum e Radu Vâlcan acasă. Soția lui a spus totul!

Cum se înțelege Adela Popescu cu soțul ei / foto: Instagram

Adela Popescu a dat din casă și a făcut noi mărturisiri despre relația pe care o are cu soțul ei. Deși la prima vedere și mai ales în public Radu Vâlcan pare o persoană introvertă, acasă este cu totul un alt om.

„Radu este introvertit cu cei din jur, acasă turuie pur şi simplu. Noi nu am fost deficitari niciodată la capitolul comunicare. E adevărat că eu iubesc mai mult decât el adunările şi mărturisesc că am devenit mai selectivă din cauza lui, însă nu mi se pare un sacrificiu prea mare pentru liniştea familiei noastre.

Eu apreciez enorm că îmi respectă familia, că nu m-a pus niciodată să aleg, că înțelege cât de important este aspectul acesta pentru mine. Şi că înţelege că, dacă eu sunt fericită şi împăcată, pot oferi totul în relaţia noastră”, a povestit prezentatoarea de televiziune, potrivit viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.60723733901978