August 05, 2020
Proaspăta mămică Lili Lozan se pregătește să revină pe micile ecrane. Vezi de când
Maternitatea îi priește de minune tinerei mămici. Lili Lozan se dedică în totalitate fiul ei care a împlinit recent două luni. Vedeta și-a luat o pauză de la TV pentru a fi în permanență aproape de Adrian Jr.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Lili Lozan a decis să renunțe la matinalul pe care îl prezintă de 10 ani la începutul lui 2020 și a ținut sarcina departe de ochii lumii. În iunie însă vedeta a dat marea veste că a devenit mămica unui băiețel si de atunci, viața lui Lili s-a schimbat.

Prezentatoarea TV este probabil la fel de matinală ca și înainte, când se trezea la 05:00 domineața pentru emisiune, dar acum este mai degrabă în rol de telespectator. Vedeta împărtășește zilnic cu fanii de pe Instagram din experiența ei de mămică și-ți ține la curent urmăritorii cu tot ce urmează în viața ei. Astfel, Lili a anunțat că este gata să revină la matinalul "Prima Oră" din septembrie.

"De 10 ani, cât 10. Revenim la toamnă în formula completă. Eu, Marian Danu, Eugen Bulgaru, Dan Jelescu și Daniela Marin. Ne vedem la TV. ", a scris vedeta în descrierea unui spot promoțional de pe pagina ei de Instagram.

Așteptăm să revină din vacanță emisiunea și deja o vom vedea din nou pe Lili Lozan pe micile ecrane, în rol de prezentatoare la matinalul care a consacrat-o.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.7585690021515