Mai 31, 2023
Prințul Harry și Meghan Markle divorțează?! Ducele de Sussex ar fi apelat deja la avocați
Probleme în paradis?! Presa internațională scrie că, potrivit unor surse regale, prințul Harry și Meghan Markle s-ar afla în pragul divorțului. În ultimele săptămâni au tot circulat zvonuri potrivit cărora căsnicia celor doi ar fi într-un moment de cumpănă, iar aceste zvonuri au fost aparent confirmate de fostul majordom regal Paul Burrell.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Paul Burrell, cel care a servit ca majordom al Prințesei Diana până la moartea acesteia în anul 1997, a susținut că Prințul Harry rămâne în căsnicia cu Meghan Markle doar pentru a-și vedea copiii, pe Archie și Lilibet, crescând.

Mai mult, presa internaționață scrie că ducele de Sussex și-ar fi petrecut în repetate rânduri nopțile de unul singur, la hotel, și nu în casa în care locuiește alături de Meghan și cei doi copii pe care îi au împreună, scrie spynews.ro

Prinţul Harry şi Meghan Markle şi-au prezentat... | News.ro

Ce sunea prinţul Harry despre Meghan Markle

În urmă cu ceva vreme, prințul Harry a vorbit despre soția sa, Meghan Markle, și a avut numai cunvinte de laudă la adresa ei. Ducele de Sussex spunea că mama copiilor lui a fost cea care i-a salvat viața și l-a ajutat să se elibereze de ceea ce el numește, în esență, cătușele instituției regale.

"Eu şi soţia mea facem totul pentru a fi părinţi buni. Învăţăm din trecutul nostru, încercăm să nu mai repetăm greşelile. Vrem să rupem acest ciclu. E clar că nu ne facem prieteni în procesul ăsta, pe termen scurt", a spus Prințul Harry

PRO TV - Cum își tratau Prințul Harry și Meghan Markle angajații. Fosta lor  secretară privată a spus adevărul



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69573760032654