Noiembrie 17, 2020
Prințesa Norvegiei se mărită cu un bărbat de culoare. "Mă simt binecuvântată"
Bat clopote de nuntă la Casa Regală a Norvegiei. Prințesa Märtha Louise, în vârstă de 49 de ani, se mărită cu șamanul Durek Verrett de 45 de ani. Logodna va avea loc de Crăciun. Verighetele au fost confecționate chiar de viitorul mire.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prințesa norvegiană susține că și-a găsit sufletul-pereche în persoana șamanului. Iubitul prințesei se consideră un ghid spiritual și un adevărat vindecător. Mai mult decât atât, bărbatul susține că poate opri procesul îmbătrânirii prin accesarea atomilor din interiorul corpului uman. Șamanul este bun prieten cu actrița Gwyneth Paltrow și nu de puține ori a vorbit public despre puterea sa de a înlătura energia negative. Prințesa Martha Louise este pasionată de spiritualitate și de meditație, iar anul trecut a călătorit în India, alături de un grup de prieteni, pentru a căuta și găsi iluminarea spirituală.

”Mă simt fericită și binecuvântată pentru faptul că este iubitul meu. Pentru toți cei care simțiți nevoia să mă criticați, vă rog să vă abțineți pentru că nu sunteți îndreptățiți să alegeți pentru mine sau să îmi judecați alegerile”, a fost mesajul scris de prințesă pe Instagram. Prințesa Norvegiei se mărită cu șamanul iubit.

Prințesa și șamanul și-au recunoscut public relația în mai 2019. 

Anterior, Märtha Louise a fost măritată cu scriitorul Ari Behn. Mariajul lor a durat din 2002 până în 2017. Din această căsnicie are trei copii -  Maud Angelica (17 ani), Meah Isadora (15 ani) și Emma Tallulah (12 ani). Prințesa Martha Louise a Norvegiei, fiica regelui Harald și a reginei Sonja este a patra în linia succesiunii la tron după fratele ei mai tânăr Haakon și cei doi copii ai acestuia. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72805118560791