Iunie 27, 2022
Prințesa Diana a avut o relație specială cu un artist celebru. Cântărețul care a impresionat-o
Prințesa Diana a avut o relație specială cu un artist celebru. Lady Di obișnuia să petreacă timp cu George Michael ori de câte ori avea ocazia. Biograful James Gavin a oferit mai multe detalii despre prietenia celor doi în cartea sa ”George Michael: A Life”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Căsnicia Prințesei Diana cu Prințul Charles a fost una cu multe suișuri și coborâșuri. Au existat multe momente în care cei doi nu s-au înțeles, iar Lady Di a căutat prietenia în oamenii apropiați din jurul său. După ce a aflat că a fost înșelată de soțul său, Prințesa Diana a încercat să-și găsească dragostea în brațele altui bărbat. Acesta nu a fost niciodată George Michael, însă se crede că artistul i-a fost un prieten și un sfetnic apropiat.

Elizabeth Debicki într-o rochie neagră interpretând-o pe Prințesa Diana

Prințesa Diana a avut o relație specială cu un artist celebru

Prințesa Diana și George Michael au avut întotdeauna o relație deosebită. Acest lucru s-a datorat și faptului că amândoi au avut un trecut oarecum asemănător. Lady Di și Michael au devenit cunoscuți la o vârstă destul de fragedă și au știut amândoi cum este să fii mereu în atenția presei internaționale.

Conform biografului James Gavin, George Michael și Prințesa Diana și-ar fi împărtășit multe secrete de-a lungul timpului. Aceștia ar fi fost atât de apropiați încât Prințesa Diana l-ar fi invitat deseori la reședința sa. Tot autorul mai sus menționat spunea că George Michael prefera să i se adreseze Prințesei cu numele de alint ”my darling”, adică ”draga mea”.

Prinesa Diana, Roger Moore, la premiera Octopussy din 1983. Ea poartă o rochie albă cu o singură mânecă, el poartă un costum negru

Într-un interviu din trecut, Prințesa Diana declara că îl găsește pe artist ca fiind ”superb”. Prințesa Diana a avut o relație cu totul specială cu un artist celebru, iar acest lucru se afla pe buzele tuturor.

Prietenia dintre soția Prințului Charles și George Michael a durat nici mai mult, nici mai puțin de 12 ani. Publicația Yahoo!Life scrie că Michael și Lady Di au rămas apropiați până în ultimul moment.

În ultimul apel pe care l-a avut cu prințesa Diana cu puțin timp înainte ca aceasta să se stingă din viață, Michael i-a spus ca de obicei ”draga mea”.

Prințesa Diana în timp ce ia parte la Wimbledon 1994 alături de Prințul William

Ce a făcut Geroge Michael după moartea Prințesei Diana

Prințesa Diana a avut o relație specială cu un artist celebru, iar acesta a fost George Michael. Pe lângă George Michael, Lady Di l-a îndrăgit foarte mult pe Elton John. După decesul Prințesei Diana din august 1997, George Michael a fost devastat. Artistul a luat parte la înmormântarea acesteia alături de Elton John. Cei doi au fost alături de băieții Prințesei pe tot parcursul ceremoniei.

Prințesa Diana a avut o relație specială cu un artist celebru pe nume George Michael

Michael a continuat să aibă o relație apropiată cu Prințul William și Prințul Harry. De fapt, acesta a lucrat la un cadou special pentru Prințul William atunci când acesta s-a căsătorit. În 2011, la aproape 14 ani de la moartea Prințesei Diana, Michael a muncit zi și noapte pentru acest cadou.

 

Se pare că surpriza artistului a venit ca o cerere pe care a primit-o de la Prințul William atunci când acesta era un copil. Prințul i-ar fi cerut lui Michael să cânte un duet alături de Elton John la o petrecere de Crăciun, însă Michael ar fi refuzat la acel moment.

George a făcut un cover al melodiei You and I pentru nunta Prințului William cu Kate Middleton. Melodia a fost scrisă și înregistrată de Stevie Wonder în anul 1972. Melodia și interpretarea lui Michael a fost apreciată de Ducii de Cambridge care i-au mulțumit acestuia pentru darul său. Nunta Ducilor de Cambridge a fost urmărită de oamenii din lumea întreaga, iar momentul în care Prințul William i-a șoptit la ureche un mesaj Ducesei de Cambrdige a ținut mult timp primele pagini.

Cântărețul a avut o relație specială cu băieții Prințesei Diana și a continuat că le fie alături până în ultimul moment. George Michael s-a stins din viață în anul 2016, la varsta de 53 de ani, chiar în dimineața de Crăciun.

George Michael și Elotn John la înmărmântarea Prințesei Diana 

Sursa - catine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.6829309463501