Iunie 05, 2023
Primele imagini cu Edward Sanda și Cleopatra Stratan la America Express. Au pornit deja pe Drumul Soarelui!
Visul de a participa la America Express 2024 a devenit o realitate pentru Cleopatra Stratan și Edward Sanda, unul dintre cele mai tinere și îndrăgite cupluri din showbiz-ul intern românesc. Cei doi au pornit deja pe Drumul Soarelui, iar imaginile cu ei sunt savuroase, întrucât fericirea li se observă pe chip.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

O provocare de neuitat și, poate, cea mai mare și mai frumoasă aventură a vieții lor – este motivul care stă în spatele dorinței lor arzătoare de a forma una dintre echipele ediției America Express 2024.

Pe pagina oficială de Instagram America Express România, sunt înfățișați cei doi artiști, vizibili emoționați și entuziasmați pentru provocările cărora vor trebui să le facă față. Cei doi îndrăgostiți și-au dorit să își testeze limitele personale, participarea lor pe Drumul Soarelui fiind un test suprem și pentru relația lor de iubire.

Ce spun apropiații celor doi despre plecarea lor în America Express 2024

Edward Sanda și Cleopatra Stratan nu au făcut niciun fel de pregătire fizică pentru provocare ce va scoate din ei tot ce-i mai bun. Surse din apropierea lor au făcut noi declarații.

„Nu se poate vorbi despre vreo pregătire anume pentru Edward și Celopatra. Nu a existat nimic de felul ăsta. Nici ceva antrenamente fizice, nici ore suplimentare de învățare sau înțelegere a limbii spaniole. Nimic din toate acestea sau vreo pregătire similară cu cea de dinainte de Survivor, cum mai fac unii dintre concurenți. Și-au dorit foarte mult să participe!”, au spus surse din anturajul celor doi, conform Playtech.ro.

„Au deconectat instalațiile de la sursele de alimentare cu gaz sau cu curent electric din casă, și-au făcut un minim de bagaje și asta a fost cam toată pregătirea lor. Cum nu au nici măcar o pisică în casă, despărțirea a fost una lejeră”, au adăugat aceleași surse, pentru publicația citată anterior. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.145919084549