Octombrie 03, 2022
Prima rochie lichidă din lume, purtată de Bella Hadid la Paris
Bella Hadid a purtat pe catwalk, la Paris Fashion Week, prima rochie lichidă din lume. Supermodelul și-a făcut apariția în lenjerie intimă pe podium, iar rochia a fost construită pe ea în fața publicului cu ajutorul unui spray cu vopsea specială.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Show-ul pus în scenă de brandul Coperni la Paris Fashion Week 2023 i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Finalul prezentării de modă a fost cel cu totul neașteptat și i-a aparținut lui Bella Hadid.

Supermodelul Bella Hadid a pășit pe catwalk purtând doar lenjerie intimă de culoarea pielii. Pe podium era așteptată de un grup de oameni de știință. Folosind un spray cu vopsea specială, aceștia i-au construit vedetei prima rochie lichidă din lume.

Ideea rochiei lichide a apărut pentru prima oară în anul 2013. Atunci, designerul Manel Torres a dezvăluit pentru prima oară lumii această idee inovatoare. Inițial, el avea în plan să realizeze tricouri lichide. După ani de studii și teste, au apărut și primele rezultate. Un material revoluționar denumit Fabrican.

Designerul descrie această fibră lichidă ca fiind asemănătoare cu pielea întoarsă. Spune despre material că este foarte ușor de manipulat. Tocmai de aceea, pe podium la Paris, rochia Bellei Hadid a fost cu ușurință „croită” după modelul dorit.

O rochie albă mulată, căzută pe umeri și cu un decupaj îndrăzneț în partea de jos. Așa a arătat prima rochie lichidă din lume în care Bella Hadid a defilat la Săptămâna Modei de la Paris.

Sursa - adpm.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.5659818649292