Aprilie 21, 2023
Prima lansare internaționala a Iulianei Beregoi! O melodie în engleză, în colaborare cu Erik Frank
Iuliana Beregoi a lansat ieri cel mai nou videoclip la piesa „Problem", o melodie în limba engleză, în colaborare cu exoticul artist Erik Frank.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Nu mă aşteptam la aşa ceva, să iasă atât de real clipul, deoarece am filmat pe un fundal verde şi a trebuit să-mi imaginez absolut tot ce se află în jurul meu. Problem este deja piesa mea preferată dintre toate, la fel şi clipul", declară artista despre noul ei single, transmite traiestemuzica.ro

Mixton Music, casa de discuri a artistei, şi-a dorit o abordare mai specială pentru noul single, aşa că a apelat la o echipă din Los Angeles, Statele Unite, pentru producţia muzicală a piesei, echipă din care face parte şi producatorul român Mădălin Roşioru, cel care a colaborat cu David Guetta. Exoticul artist Erik Frank a compus melodia şi a contribuit cu flow-ul lui făcându-şi auzită vocea pe piesă. Pentru realizarea videoclipului a fost ales regizorul Cristi Roman, un regizor nou cu o viziune fresh. Clipul a fost filmat în totalitate într-un studio virtual 3D. 


Cântareaţă, vlogger, influencer şi actriţă, Iuliana Beregoi a cunoscut succesul de la o vârstă fragedă, acumulând peste 500 de milioane de vizualizari pe YouTube la melodiile şi vlogurile ei. Melodiile ei au fost în topuri pe radio şi este idolul Generaţiel Z, atât în România cât şi în Republica Moldova. 
in anul 2022 a reuşit să umple de patru ori Sala Palatului şi Arenele Romane, iar anul acesta îşi aşteaptă din nou fanii pe 8 iulie la Arenele Romane, la un super concert pentru Generaţia Z. 


Iuliana Beregoi este personaj principal în filmul "Doua inimi", o poveste fascinantă despre dragoste, motivaţie, încredere şi împlinirea visurilor, film care va putea fi vizionat din luna mai pe Netflix. 
 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0942721366882