Februarie 12, 2020
Prima Doamnă își sărbătorește astăzi aniversarea! Vezi cum arăta Galina Dodon în tinerețe

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Astăzi, 12 februarie, Prima Doamnă a Republicii Moldova își sărbătorește ziua de naștere. Cu acest prilej unic, soțul acesteia, președintele RM Igor Dodon, a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, publicând și câteva poze de colecție, de pe vremurile când încă erau tineri. 

„Astăzi soția mea Galina își sărbătorește ziua de naștere și noi, întreaga ei familie formată din patru bărbați, îi transmitem cele mai sincere și frumoase felicitări de sănătate și iubire.

La Mulți Ani, draga noastră!

 

 

Și la bine, și la greu, și în momentele de bucurie, și în clipele de tristețe, soția mi-a fost mereu alături și îi sunt profund recunoscător pentru înțelegerea ei, pentru tandrețea și înțelepciunea cu care a creat armonie în familie. Atunci când soția și soțul devin adevărați parteneri de viață, înseamnă că orice încercare poate fi depășită cu succes. Nu voi înceta să repet că o soție bună este o binecuvântare pentru bărbat.

P.S. În imagine este o secvență din tinerețea noastră de neuitat. Ne-am cunoscut la o nuntă studențească, 25 de ani în urmă, și de atunci suntem de nedespărțit” - a scris președintele Igor Dodon la această postare. 

 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89509630203247