Septembrie 15, 2020
Prima doamnă a României, ţinta unui nou val de critici
Prima doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, este un simbol a stilului şi la fiecare apariţie publică atrage doar laude. Carmen Iohannis, soţia preşedintelui României, este însă la polul opus. Orice n-ar pune pe ea, lasă în urmă valuri de critici.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Carmen Iohannis este profesoară de limbă engleză la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu. Ieri, când a fost prima zi de şcoală în România, Prima Doamnă a purtat o rochie imprimată cu flori multicolore, semnată de un designer local. Creatoare a precizat că printul rochiei este inspirat din flori româneşti rare, de munte. 

Cârcotaşii au scris pe reţelele sociale sau în presa tabloidă că lungimea rochiei ar fi prea scurtă şi, respectiv, nepotrivită pentru o Primă Doamnă. 

Deşi în România este criticată, în afară se bucură de aprecieri. Carmen Iohannis figurează într-un top al celor mai elegante soții de lideri mondiali, alături de Letizia a Spaniei și de Rania a Iordanului.

Carmen şi Klaus Iohannis s-au căsătorit acum 30 de ani. S-au cunoscut pe băncile facultății. Cu toate că familia preşedintelui României s-a mutat în Germania, Klaus a ales să rămână în România pentru Carmen.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 7.3385560512543