Decembrie 05, 2016
Prima Doamnă a Moldovei- Galina Dodon, modelul stilului feminin
Soția Președintelui Republicii Moldova- Igor Dodon, nu este doar o soție ideală și o mamă bună ci și un model al stilului. AQUARELLE a pregătit o selecție a celor mai elegante haine din garderoba Primei Doamne a Moldovei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Galina și Igor Dodon sunt împreună de 15 ani. Prima Doamnă a Moldovei educă trei băieți și oriunde este sprijinul soțului ei. În garderoba Galinei predomină eleganța și simplitatea. Pentru evenimentele oficiale Galina alege rochii elegante în culori vii. De asemenea, Prima Doamnă preferă să combine sacourile în nuanțe crem cu fuste creion, care subliniază perfect conturul siluetei.

Pentru timpul petrecut cu familia, Galina alege să poarte rochii cât mai feminine în nuanțe pastel, iar pentru ieșirile de seară- rochii mulate cu printuri deosebite. Pentru ieșirile cu copiii, Galina preferă să adopte un stil lejer, de zi, cu un accent minim pe detalii, iar pentru plimbările de seară în anotimpul rece al anului, Prima Doamnă alege să poarte un palton rafinat și fular în calitate de accesoriu.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66191506385803