Decembrie 02, 2020
Previziunea ASTROLOGULUI: Perioadă cu mare încărcătură emoțională
Suntem în săptămâna karmică. A început pe 30 noiembrie și va dura până pe 14 decembrie. Astrologul Apollinaria Obelaria numește acest fenomen drept coridorul unei eclipse de Lună.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ea susține că nu ar trebui să ne sperie nimic, ci doar să o luăm ca pe o avertizare. Asta e ca și cum ne-am adăugat să intrăm în mare dacă s-ar anunța o furtună sau nu mergem la munte dacă știm că urmează să erupă un vulcan.

Totuși ce presupuneaceastă eclipsă? Astrologul susține că e o resetare a energiilor și apare datorită interferenței planetelor întunecate și a karmei profunde.

În cazul Lunii, energia este un pic distorsionată. Aici apare și factorul imprevizibil. Este posibil ca ceva să nu meargă așa cum v-ați propus. Prin urmare, această perioadă karmică nu este tocmai bună pentru cei care au afaceri. Totuși, asta nu trebuie că trebuie să stați cu mâini încrucișate. Nu, respirați ușor, calm și concentrați-vă asupra energiilor zilnice.

Specialistul ne sugerează să nu tratăm acest coridor ca un test sever la destin. Trebuie să fie înțeles că e o șansă pentru a nu îmbogăți viața cu propriile puteri, prin sârguință și voință. O șansă pentru a trăi în armonie, o șansă la fericire.

Cel mai important este să ne concentrăm asupra eliberării de tot ce avem negativ în viață, cum ar fi un obicei prost, singurătate, boală, tristețe, frică. Continuăm să avem grijă de noi. Astrologul ne propune să facem o terapie la cumpărături pentru a alege un parfum, haine, accesorii, să cultive motive de bucurie și să alungăm fricile și grijile.

De asemenea, ne astrologul ne spune să nu monitorizăm emoțiile. Dacă simțim că sunt pe punctul să explodăm, atunci ar fi bine să ne facem un ceai calmant sau să facem o baie cu uleiuri esențiale relaxante.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0144102573395