Iunie 07, 2017
PRESTIGE – înghețeta după tehnologiile franceze
Sandra a lansat o nouă linie „Sandra Prestige”, la care au lucrat cele mai bune tehnologii franceze, unul din care este Jan Jaque Borne.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Am muncit mult asupra acestor rețete și ne-a reușit înghețetă pur franceză. Calitatea acestei înghețate poate fi mai înaltă decât la unele gelaterii franceze. Am creat această înghețată cu drag pentru a fi savurată de consumatorii locali și prin această rețetă am transmis un gust și o aromă unicale a înghețatei cu adevărat franceze” -  a spus Jan Jaque Borne pentru AQUARELLE.

Jan Jaque Borne a diversificat sortimentul Sandra Prestige cu douăzeci de arome unicale. Înghețata, creată de francez după rețeta franceză, conține cele mai calitative și naturale ingrediente: lapte de vaci, smântână, unt, gălbenușe de ou, alune, fructe și fructe de pădure care sunt distribuite atât de către producătorii autohtoni cât și de către producătorii de peste hotare. Astfel, de exemplu, vanilia este distribuit din Madagascar, portocalele – din Sicilia, mango – din India. Fructele sezoniere și fructele de pădure, de exemplu, căpsuni, de procură din Moldova.

... 

Citește continuarea în revista AQUARELLE Mai 2017! 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67191052436829