Octombrie 18, 2018
PresiDENT: Calitate italiană pentru igiena cavității bucale
Brandul italian PresiDENT este cunoscut în întreaga lume pentru produse de înaltă calitate pentru igiena orală.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dacă vă interesează sănătatea dinților și a gingiilor, ar trebui să încercați produsele PresiDENT.

PresiDENT – semnifică întreaga gamă de produse de îngrijire orală: periuțe de dinți cu rigiditate controlată, pastă de dinți pe baza abrazivității controlate, ață dentară, apă de gură, geluri, balsamuri, spray-uri, sisteme de albire, produse speciale pentru copii și multe altele.



 

PresiDENT a avut grijă de sănătatea dinților și a cavității orale a persoanelor de orice vârstă și a creat, de asemenea, o gamă largă de produse potrivite nevoilor dvs. individuale.

Produsele PresiDENT au rolul de a întări țesutul mineral al dinților și gingiilor, împiedicând formarea plăcii și reducând inflamația în țesuturile paradonului.



 

PresiDENT este o abordare integrată care include, în plus față de utilizarea de paste de dinți și perii antibacteriene, clătiri, geluri, balsamuri, spray-uri și alte produse care curăță temeinic suprafețele de contact ale dinților și alte zone greu accesibile ale placilor. Printr-o abordare integrată a îngrijirii orale, efectul pastei este extins pe tot parcursul zilei. Astfel, se obține o curățare maximă a plăcii, care reduce formarea tartrului, garantează o acțiune antiinflamatorie și anti-carie de lungă durată.

 



 

Compoziția produselor PresiDENT este unică datorită includerii fitoextracturilor provenite din plante ecologice cultivate în Italia: propolis, scoarță de stejar, extract de păducel, mușețel, salvie, echinacee. Aceste ingrediente naturale sunt combinate cu agenți bactericizi puternici - triclosan, hexetidină sau clorhexidină. Consolidarea țesutului mineral al dintelui este asigurată prin introducerea fluorurii de sodiu.



 

Farmaciile online Elody și www.farmacie.md oferă o gamă largă de produse PresiDENT. Puteți alege un instrument potrivit pentru dvs. De exemplu, presiDENT White - pentru albire, PresiDENT Sensitive - pentru dinți și gingii sensibile, PresiDENT Antibacterial cu un efect antibacterian pronunțat, PresiDENT Active - de la gingiile sângerate, PresiDENT Eco-bio 99% constă din ingrediente naturale, PresiDENT Kids este o serie pentru copii etc.

 

Puteți procura produsele President  în exclusivitate de la rețeaua de farmacii Elody sau pe site-ul www.farmacie.md.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.97790718078613