Octombrie 31, 2018
President Active: Îngrijirea corectă pentru gingii sănătoase

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

President Active — linie pentru îngrijirea cavității bucale, creată special pentru cei care se confruntă cu această problemă, precum - sângerarea gingiilor. Dacă observați că după fiecare procedură de curățare a dinților, chiar și atunci când sunteți foarte atenți, gingiile sunt rănite, simțiți durere și disconfort, atunci aveți nevoie de o grijă specială destinată gingiilor sensibile.

Colecția President Active — o întreagă gamă de produse destinate pentru igienă orală necesare pentru gingiile problematice. Pe lângă eliminarea problemei sângerării gingiilor, President Active este profilactic și contribuie la tratamentul integrat al gingivitei, parodontitei, protejează împotriva bolii parodontale.

Colecția President Active include mai multe produse: pastă de dinți, periuță de dinți, ață dentară și apă de gură. Astfel, vă asigură o îngrijire completă. Datorită formulei sale extrem de eficiente, a efectului extravasiv, antibacterian, antiinflamator și abrazivitate controlată a RDA 75, colecția President Active protejează gingiile și curăță în mod eficient dinții. President active conține extracte de păducel, care întărește capilariile, îmbunătățește imunitatea, triclosanul, care are un efect antibacterian și menta, care garantează o respirație proaspătă.

Pasta de dinți President Active - prezintă un control strict al mărimii și concentrației particulelor abrazive. Abrazivele selectate în mod sigur și eficient elimină placa, curățând și lustruind smalțul dinților. Pasta îndeplinește cerințele Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) și standardele de vârstă.

Apa de gură President Active este un adaos efectiv la pasta de dinți, pentru o igienă complexă a cavității bucale. La diluție 1:5 pătrunde în zonele cele mai inaccesibile, curățându-le din plin. Întărește gingiile, ameliorează sângerarea, inhibă creșterea bacteriilor patogene. Nu conține alcool și laurii sulfat de sodiu.

 

Periuța de dinți President Active are un cap compact pentru o curățare superioară și eficientă în toate părțile ale arcului dentar. Peria este confecționată în așa mod, încât să curățe eficient dinții și spațiile interdentare. Mânerul ergonomic este destinat utilizării ușoare a periuțe de dinți. Produsul este sterilizat în timpul procesului de ambalare.

 

Ață dentară cu extract de scoarță de stejar este fabricată din fire de ceară durabilă din material PTFE și impregnat cu citrat de zinc și extract de scoarță de stejar. Elimină efectiv placa, nu dăunează gingiilor. Extrasul de scoarță de stejar oferă un efect astringent.

 

 

Puteți procura produsele President  în exclusivitate de la rețeaua de farmacii Elody sau pe site-ul www.farmacie.md.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73669242858887