Septembrie 20, 2018
Președintele Republicii Moldova i-a conferit Angelei Sîrbu medalia „Meritul Civic”!
Directorul holdingului "AQUARELLE Group", Angela Sîrbu, a fost decorată de către președintele țării, Igor Dodon cu medalia „Meritul Civic”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a conferit doamnei Angela Sîrbu, directorului general al Holdingului „Aquarelle Group”, medalia „Meritul Civic”. Acest ordin i-a fost acordat în semn de apreciere a meritelor deosebite față de stat, pentru muncă îndelungată și prodigioasă, înalte calități profesionale și activitate intensă pe tărâm social.

 

 

Directorul holdingului "AQUARELLE Group" și-a împărtășit fericirea pe rețelele de socializare, postând un mesaj emoționant.

"Dragi prieteni, este o mare onoare pentru mine să primesc astăzi o înaltă distincție de Stat, medalia “Meritul Civic”, conferită de Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon. Sunt surprinsă, nu sunt obișnuită cu asemenea dovezi de prețuire. Am simțit în același timp o enormă mândrie și bucurie, pentru mine și pentru întrega noastră echipă a holdingului "Aquarelle Group", care anul acesta împlinește onorata vârstă de 15 ani. Cred că este pentru prima dată în istoria Republicii Moldova, când o Agenție de Publicitate este menționată cu distincție de stat, mulțumesc pentru încredere. Vă mulțumesc dumneavoastră, tuturor celor care vă bucurați alături de noi !!!" - a scris Angela Sîrbu pe pagina sa de Facebook.

 

Noi, întreaga echipă AQUARELLE, o felicităm din suflet pe Angela Sîrbu cu ocazia primirii acestei înalte distincții! Noi ne mândrim de succesele pe care le-a obținut dumneaei. Îi dorim multe realizări și baftă în continuare!

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.4730031490326