Februarie 21, 2023
Premiile BAFTA 2023, cel mai bine îmbrăcate vedete pe covorul roșu
Premiile BAFTA 2023. Eleganță, bun gust, strălucire la Premiile BAFTA 2023, de la Londra. Pe 19 februarie a avut loc marea ceremonie de decernare a trofeelor, care și-a recunoscut cei mai buni artiști din lumea filmului și a televiziunii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Evenimentul se află sub patronajul Prințului moștenitor William, care a venit însoțit de frumoasa sa soție, Kate Middleton. Prințesa de Wales a vrăjit cu ținuta sa Alexander McQueen, o rochie pe care a mai purtat-o o dată, fix la același eveniment, dar în 2019. Alteța Sa regală face parte din topul celor mai bine îmbrăcate vedete de pe covorul roșu, de anul acesta, scrie okmagazine.ro

Kate Middleton și Prințul William la Premiile BAFTA 2023, Profimedia (5) jpg 

Premiile BAFTA sunt echivalentul britanic al Premiilor Oscar.

O altă frumusețe ravisantă pe covorul roșu a fost Ana de Armas, care a încântat cu aspectul său ingenuu și o rochie decoltată, roz pudrat.

Ana de Armas la BAFTA 2023 

Ana de Armas la BAFTA 2023 

Premiile BAFTA 2023. Anya Taylor-Joy a optat pentru o interesantă rochie scurtă bej, din catifea. A purtat capă și bijuterii de la Tiffany's.

Anya Taylor Joy, GETTY (3) jpg 

Brendan Fraser a impresionat în cuplu, alături de partenera sa de viață Jeanne Moore. Cei doi au mizat pe negrul clasic, iar rochia lungă a lui Jeanne i-a evidențiat bustul impresionant.

Brendan Fraser și Jeanne Moore, GettyImages 1467646274 jpg 

Premiile BAFTA 2023. Barry Keoghan a fost foarte șic în roșu. Actorul a ales un costum slimfit-cut și o cămașă albă, cu detalii roșii.

Barry Keoghan, Getty 

Premiile BAFTA 2023. Lily James a fost absolut spectaculoasă într-o rochie albă, lungă, cu un superb detaliu prețios în dreptul bustului.

Lily James, Getty 

Ke Huy Quan a venit foarte elegant, cu un costum negru.

Ke Huy Quan GettyImages 1467640311 jpg 

Premiile BAFTA 2023. Ellie Goulding a purtat o interesantă rochie lungă, din catifea, gri petrol, cu mâneci excesiv de lungi, până în pământ. De asemenea, a optat pentru un decolteu generos și tot ansamblul sofisticat a fost domolit de o coafură simplă.

Ellie Goulding 

Angela Bassett a strălucit monocrom. Actrița a mers pe mov aprins, a purtat o rochie lungă, despicată și a avut mâneci foarte bufante în partea de jos.

Angela Bassett, Getty 

Austin Butler a ieșit victorios pe covorul roșu, super elegant, într-un costum negru și papion. Cel mai recent interpret al lui Elvis Presley culege roadele rolului emblematic pe care l-a făcut, actorul tocmai a primit premiul pentru cel mai bun actor în rol principal.

Austin Butler 

Colin Farrell, o apariție seducătoare, detașat și misterios, la costum și papion.

Colin Farrell 

Cate Blanchett a fost, și ea, definiția eleganței pe covorul roșu. Actrița a impresionat cu o rochie lungă, negră, pe corp, fără mâneci și cu un set elegant de perle la gât.

Cate Blanchett 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1675672531128