Mai 18, 2020
Premieră muzicală de la Cornelia Ștefăneț! Îndrăgita artistă a lansat un videoclip nou!
Cornelia Ștefăneț își bucură fanii cu o nouă premieră muzicală. Cântăreața a lansat recent videoclipul piesei "Eu am locul meu sub soare”, interpretată alături de Orchestra ”Fluieraș”, condusă de frații Ștefăneț.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 

Videoclipul proaspăt lansat recent, îndeamnă la bunătate, iertare și dragoste. Cu o coroniță din bujori pe cap și îmbrăcată în haine naționale, Cornelia ne îndeamnă să nu fim falși, să ne iubim aproapele și, probabil, cel mai important să nu ducem grija altuia. ”Omule, să nu faci rău,/ Că te vede Dumnezeu, omule./ C-apoi răul se întoarce, omule,/ Tot la cel care îl face, omule.”, cântă artista. 

 

 

Muzica și textul piesei sunt semnate de Mihaela Tabură, iar orchestrația - de Frații Ștefăneț. Cântăreața a ales să filmeze în mai multe locuri pitorești din țară. Cu soarele mereu pe chipul ei frumos, Cornelia Ștefăneț apare cu un coș plin de bujoiri prin podgoriile din țară, iar câteva imagini au fost înregistrate chiar în curtea Mănăstirii Căpriana. 

Aceasta se pare că nu este singura noutate pe care artista a împărătșit-o cu fanii ei. Recent, Cornelia Ștefăneț și-a făcut și o schimbare de look. Aceasta a revenit la culoarea blond a părului. Fotografiile publicate pe rețelele de socializare au fost apreciate de fani, care au complimentat-o pe tânăra interpretă. 

 

                     

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66765213012695