Februarie 28, 2020
(POZE) Vezi cum s-au distrat în Dubai Adela Popescu și Radu Vîlcan

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Chiar de dragobete, Radu Vîlcan i-a făcut o surpriză neașteptată soției sale, Adelei Popescu. Actorul i-a luat bilete în Dubai, pentru a petrece acolo luna dragostei. Eu urmau să plece chiar a doua zi. Nu a fost foarte satisfăcută prezentatoarea TV de această spontaneitate, dar până la urmă, și-a luat inima în dinți și a plecat în țările calde.

În Dubai, cei doi au petrecut câteva zile, dar au rămas cu mii de amintiri frumoase. În tot acest timp cât au fost plecați, Adela și Radu postau diverse poze și ne-au bucurat sufletul și ochiul. 

Astăzi, Adela Popescu a decis să posteze ultimile poze din escapadă, pentru a bucura internăuții cu noi imagini exotice. 

 

 

 

 

Va mai las cateva imagini frumoase nepostate, pana ma apuc de scris un text in care va povestesc mai pe larg despre vacanta noastra in Dubai, dar si despre cum i-am pregatit pe copii pentru plecare, cum i-am gasit, daca am intarcat sau nu cu ocazia asta. :)
Va pup si sa avem o zi frumoasa!
- a scris Adela Popescu la această postare. 

 

 

Mi-a placut neasteptat de mult experienta traita in desert. Dunele de nisip nemarginite imi pareau ca prima zapada ce acopera tot cu albul imaculat. Iar hotelul din desert... Perfect integrat in peisaj cu servicii de 5 stele. Totul trebuia completat de o plimbare cu balonul, dar sincer, nu inteleg de ce sa fi facut asta? Am preferat sa ne trezim cand am dorit si sa ne servim cafeaua arabeasca in liniste. - povestește Adela. 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68611860275269