Iunie 01, 2018
(POZE) Vezi cum erau Diana Brescan și Cornelia Ștefăneț în copilărie!
Azi, 1 iunie, întreaga lume sărbătorește Ziua Internațională a Copiilor. Cu această ocazie interpretele Diana Brescan și Cornelia Ștefăneț au postat poze din copilărie. Vezi cum arătau atunci vedetele.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Interpretele autohtone Cornelia Ștefăneț și Diana Brescan au postat câteva poze adorabile din copilărie, pe rețelele de socializare, cu ocazia sărbătorii tuturor copiilor, care este sărbătorită astăzi, 1 iunie. 

Cântăreața Cornelia Ștefăneț, în vârstă de 26 de ani, a postat pe contul său de Instagram o poză din copilărie. în poză vedeta apare pe litoralul Mării Negre, avâd vreo 10 anișori, breton și un zâmbet plin de viață. Cornelia a scris:

 

"Copilul din mine azi a dat-o pe starea de nostalgie
La mulți ani tututor copiilor din lume, și cei mari, și cei mici!"

 

O altă interpretă de la noi, Diana Brescan, cu câțiva ani mai tânără decât Cornelia Ștefăneț, de asemenea a postat o poză din copilărie pe pagina sa de Instagram. Diana Brescan este micuță și drăguță, purtând o bluziță cu impromeu floral și pantalonași albi, la fel de stilată ca și-n prezent. Avea părul frumos, strâns într-o codiță, și era foarte bine dispusă. Diana a scris:

 

"Atâta timp cât avem părinții în viață ,toți suntem copii în suflet !!!"

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65856432914734