Martie 09, 2020
(POZE) Vezi cum arătau părinții Andreei Marin în tinerețe

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ziua de opt martie 2020 deja a rămas în urmă. Au rămas amintiri, cadouri, poze, emoții de neuitat, clipe petrecute alături de mamele noastre și de femeile ce sunt atât de importante pentru noi. Unii însă, nu le mai au alături pe mamele lor, iar această sărbătoare nu mai are farmecul de altă dată.

Vedeta de televiziune de peste Prut, Andreea Marin, de fiecare dată când vine opt martie, simte un sentiment de nostalgie și dor, fiindcă nu o mai are alături pe mama sa. Mama prezentatoarei TV a plecat în neființă demult, iar acum, Andreea Marin nu face decât să răsfoiască pozele vechi și să-și amintească de ea la nesfârșit. 

 

 

Fiind emoționată și vrând să-și împărtășească acest sentiment cu lumea întreagă, vedeta a încărcat pe contul ei de Instagram, o poză în care apar părinții săi. Tineri și frumoși, cu un buchet de violete în mâini, părinții prezentatoarei sunt atât de frumoși și îndrăgostiți. 

 

 

Pentru mine, Martie are chipul părinților mei. Ziua mamei, apropiata de ziua de naștere a tatălui meu, motiv de fericire deplina în copilăria mea. Violetele au ramas florile noastre, purtam numele lor din mama-n fiica in familia noastră : Violeta - mama, Andreea Violeta - eu, Ana Violeta - fiica mea. Martie e emoție, dor, nostalgie, sentiment pur pentru inima mea... La mulți ani, femei dragi, oriunde v-ați afla! - a scris Andreea Marin la această postare.

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6800229549408