Februarie 13, 2020
(POZE) Vezi cum arată nepoatele Anastasiei Lazariuc!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Anastasia Lazariuc are deja 66 de ani, însă continuă să rămână la fel de frumoasă și încântătoare. Atât fiica ei Ileana, cât și nepoatele ei, i-au pășit pe urme și i-au preluat calitățile frumoase ale feței și ale trupului. Fiicele feciorului său Andrei, Beatrice și Anastasia arată incredibil. Amândouă fetele sunt de-o frumusețe rară, una mai frumoasă ca alta.

Ambele fete sunt fashioniste înrăite. Beatrice, nepoata mai mare a Anastasiei Lazariuc, are 26 de ani. Pe contul de Instagram, tânăra are sute de poze, toate atât de șmechere și funny.

 

 

 

 

Cea de-a doua nepoată, Nasti are 19 ani, și la fel ca și Beatrice face furoruri pe rețelele de socializare. Este o tânără superbă care seamănă izbititor atât cu Anastasia Lazariuc, cât și cu Ileana. 

Recent, fosta soție a lui Ţiriac, Ileana Lazariuc, a postat o poză în care apare alături de Nasti. Cele două arată bestial împreună. Iar poza de mai jos este minunată. 

 

 

 

 

 

Amintim că, Ileana Lazariuc, fiica artistei, are doi copii cu Ion Alexandru Ţiriac, fiul magnatului român Ion Ţiriac: Alexandru în vârstă de 12 anișori şi Nicholas Noah - 10 ani. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.41262435913086