Septembrie 06, 2019
(Poze) Vezi cum a fost la aniversarea revistei AQUARELLE!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Aseară, 5 septembrie, la Club Royal Park, a fost organizată o mega petrecere, în cinstea Primei Reviste pentru Femei din Moldova, AQUARELLE, care a împlinit 16 ani. 

La acest eveniment a fost prezentă multă lume bună și frumoasă, prieteni, artiști, colegi de breaslă, care, de-a lungul timpului au devenit parte a familiei AQUARELLE.

Invitații s-au distrat din plin, iar artiștii precum Dianna Rotaru, Sunstroke Project, Igor Sîrbu, Sasha Letty, Olia Tira, Natalia Gordienko, Mihail Covali și Natan au făcut un show de senzație. 

 

 

Au încins atmosfera întreaga seară prezentatorii evenimentului, Igor Sîrbu și Dianna Rotaru. Cei doi sunt alături de noi la multe evenimente, devenind în toți acești ani o parte componentă a echipei noastre. 

La petrecerea Sweet Sixteen a fost un decor senzațional, iar acest lucru îl datorăm companiei Signorina Decor Studio, care au creat o atmosferă de sărbătoare. Candy barul a fost oferit de Demark Atelier iar dulciurile și tortul aniversar au fost oferite de compania CadouriOnline.

 

 

Minunatele focuri de artificii, care s-au înălțat pe cerul tomnatic, au fost oferite de Brocart SRL. Dansurile au continuat până-n zori de ziuă, DJ Markus Lawyer a creat o atmosferă nemaipomenită.

Le mulțumim din suflet tuturor celor care au fost alături la această sărbătoare aniversară. Cele mai spectaculoase momente din cadrul evenimentului vor apărea în numărul din luna octombrie al revistei AQUARELLE. 

 

 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.50507497787476