August 16, 2019
(POZE) Selma Blair este de nerecunoscut. Vezi cum a transformat-o boala pe vedeta de cinema

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cunoscuta actrița de la Hollywood, Selma Blair, a dezvăluit în toamna anului trecut că este grav bolnavă. Actrița a fost diagnosticată cu o boală autoimună - scleroză în plăci, boală a sistemului imunitar. Această diagnoză crâncenă i-a schimbat complet viața actriței. Aceasta își pierde memoria, nu se poate deplasa fără ajutorul cuiva, are simptome precum slăbirea musculară, tulburări de echilibru, de vedere, de vorbire, paralizii. 
Selma Blair a fost nevoită să treacă un curs de chimioterapie. Actrița nu a ezitat le împărtășească fanilor câteva poze recent realizate. După această procedură înfricoșătoare, actrița se simte puțin mai bine.

Vedeta în vârstă de 47 de ani, își caută inspirația în ținutele stilate. Micile plăceri o ajută pe Selma să treacă peste problemele grave de sănătate. 

 

 

"După chimioterapie și doze mari de Prednison, nu pot să-mi concentrez privirea... Începe panica. Mă gândesc dacă de-acum încolo va fi la fel. Cum voi merge de una singură la medic? Cum voi lucra și scrie, când nu văd practic nimic și mă doare tot.  Sub avalanșa de îndoieli, totuși găsesc speranță care-mi șoptește că totul va fi bine". 

 

 

Prietenii, colegii de breaslă și familia o susțin în toate pe Selma. Soțul acesteia, a decis să renunțe și el la podoaba capilară pentru a o sprijini astfel pe soția lui. 

 

 

Amintim că, actrița Selma Blair, cunoscută din filme precum "Legally Blonde" şi "Cruel Intentions" a anunţat anul trecut, prin intermediul spațiului online, că a fost diagnosticată cu o maladie autoimună a sistemului nervos -  scleroză în plăci. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72743797302246